Šašek přehled

Šašek
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531424/bmid_sasek-65c10c71701e5.jpg 4 142 142

Clifton Forge série

Leo Winter má svůj život rád. Pracuje, když potřebuje peníze. Vyjede si na motorce, když touží po svobodě. Zavítá do místního baru, když se chce pobavit. Na svůj motorkářský klub sice může už jenom vzpomínat, ale život bez závazků mu naprosto vyhovuje. Takže když ho na rodinném grilování překvapí dívka, s níž strávil jednu noc, s tím, že čeká jeho dítě, je v šoku a má pocit, že se dostal do pekla. Cassandra Clineová jednou odložila své zásady stranou. Jednou jedinkrát. A nyní má kvůli románku s místním darebákem život obrácený vzhůru nohama. Její sny a akademická kariéra visí na vlásku a nic z toho by se nestalo, kdyby se držela dál, hodně daleko od Lea. Nemůže se mu však vyhýbat, obzvláště poté, co se musí přestěhovat zpátky do Clifton Forge. A on se od ní odmítá hnout, jakmile se stane několik podivných nehod, které ohrozí ji i jejich dítě. Jsou to vůbec nehody? Nebo se ocitla uprostřed boje, kterému nerozumí? Jejími jedinými spojenci se stanou lidé, jež sotva zná. A muž, u něhož hrozí, že jí ukradne její srdce. Kdyby si jen přestal dělat šašky!... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Beta-Dobrovský

Fallen Jester

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šašek. Přihlašte se a napište ho.

monika0181
07.11.2024 5 z 5

Tak tento komentář Jenny46 tesat do kamene: Šašek konečně pochopil a nechal se zkrotit, i když potřeboval čas...

Někdy se prostě v žitě stane, že "Zápalka", která oheň rozdmýchá nakonec zkrotí bouřliváka.
Autorka nám dává nahlédnout do odlišného života zodpovědné studentky a playboye. A co se stane, když zodpovědná žena někdy zodpovědná být nechce.
Hledání vlastní cesty z temnot života, je pro Lea komplikované, ale Zápalka mu ukáže správný směr.
Na příbězích je krásné, že každá postava v sérii má odlišný charakter a máme možnost v jednotlivých příbězích možnost poznat, jak jednotlivé postavy reagují na podobný základ příběhu, dozrávají, mění se.
Je to velmi zajímavé sledovat.
A jestli něco obzvlášť oceňuji, tak je to oslovení Zápalka. Krásné, neobvyklé.

Lucie.285
14.10.2024 5 z 5

Už je to nějaký čas, co jsem četla předchozí díly a měla jsem strach, že budu ztracena, ale autorka je tak skvělá, že na cca prvních 50 stránkách postupně zmínila vše co se doposud stalo. Opět moc čtivé. Jedna noc a Leovi i Cass se obrátí život vzhůru nohama. Leovi tedy chvíli trvalo, než mu došlo, co vlastně chce, ale potom byl ochotný za svojí novou rodinu i zemřít. Tropy: bývalý motorkářský klub, lehký age gap (8 let) a neplánované těhotenství. Těším se na poslední díl.

Kudík
08.10.2024 5 z 5

Můj návrat do autoservisu v Clifton Forge a partě pozůstalých a exčlenů motorkářského klubu Tin Gypsies se opět povedl. Konečně došlo i na Lea Wintera (32), který mi dříve přišel více pohodový, a tak nějak nad věcí, než mi byl předložen zde. Nevadilo mi to, ani to, že jeho minulost a informace o jeho matce a otci jsou celkem stručné. Co mi vadilo více, že seznámení s Cass (24) bylo relativně strohé, ale zachránil to celkově nabitý děj a Leova počáteční neochota být otcem. Druhé a následující šance u důvěřivé Zápalky byli pro něj velkým štěstím.
Můj odhad na pachatele různých nehod absolutně nesouvisel s Warriory, sázela jsem na nějakého pomstychtivého týpka, kterému v opojení Leo klátil přítelkyni. :) Jak moc vedle jsem byla, si může každý přečíst sám, ale tak cílená pomsta zrovna u něj mi ukazovala na jeho životní styl než-li na motorkářský klub. Také se bavím epilogy, mimo toho v 1. díle, kde mi rychle seplo, co se mi na něm nepozdává. Nyní již zbývá poslední díl s Emmetem, ale ráda se někdy k této "rodině" vrátím. 4,5*

Dokonalé městečko, Šašek a další knižní novinky (11. týden)

10.03.2024

Kniha Šašek v seznamech