Co Alice neřekla přehled

Co Alice neřekla
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360886/bmid_co-alice-nerekla-Umm-360886.jpg 3 170 170

Malířka Alice žije va spokojeném manželství s Edem a jejich dvěma dětmi. Tedy až do dne, kdy její muž na několik dlouhých hodin zmizí a nikdo o něm neví. Když se konečně ozve, omlouvá se, že se příšerně opil a zůstal v jakémsi cizím bytě. Velmi se za to stydí. Krátce nato však Alice zjistí, že byla zavražděná mladá sochařka, která si potrpěla na starší ženaté pány, načež se ukáže, že Ed byl v době, kdy zemřela, u ní. Shodou okolností to bylo zrovna v době, kdy byl nezvěstný… A pak Ed přizná, že se s dívkou nejspíš vyspal, jak byl opilý. A že mu zemřela pod rukama. A že to byla nehoda a on se jí prý snažil zachránit a oživovat – je přece lékař. Alice poskytne svému manželovi před policií alibi, tím ovšem celá záležitost rozhodně nekončí... Vynikající debutový psychothriller britského novináře T. A. Cotterella.... celý text

Romány Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

What Alice Knew, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co Alice neřekla. Přihlašte se a napište ho.

kob
24.09.2024 3 z 5

Rozjezd byl dobrý, ale pak nuda s únavnou hlavní postavou, která nad situací podrobně dumá pořád dokola - a najednou konec, který mi tak úplně nedával smysl. Dokonce jsem se vracela, jestli se mi náhodou neslepily stránky.

Twoo
10.08.2024 3 z 5

Bohuzel se musim pridat k vetsine. Zaujal me nazev, vlastne i tema, ale potencial zustal nevyuzity. Trosku Zlocin a trest z Wishe. Mozna to bylo tou strasne nesympatickou hlavni hrdinkou, Ed taky nic moc, neslo se s nimi nijak ztotoznit.

MiskaMa
23.04.2024 3 z 5

Knížka byla ze začátku čtivá, ale pak už mě příběh tak moc nebavil a konec jsem teda vůbec nepochopila. Zajímavé bylo sledovat vývoj vztahu Alice a Eda před a po události, která ovlivnila život celé jejich rodiny. 3*

Knižní novinky (12.3. - 25.3.)

07.03.2018

Kniha Co Alice neřekla v seznamech