Co Bůh šeptá maminkám přehled

Co Bůh šeptá maminkám
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540799/bmid_co-buh-septa-maminkam.jpg 4 25 25

Fejetony Hany Pinknerové jsou lexikonem nápadů a inspirací, jak radostně i tvořivě zvládat výchovu dětí a péči o domácnost. Laskavé příběhy pohladí po duši unavené maminky, povzbudí je a ujistí o tom, že s Bohem nejsou nikdy na nic samy. Něžná svědectví maminky dvou dcer dodají ženám energii a naději, že jejich neviditelná námaha má smysl. Jsou úžasné, jsou jedinečné, jsou milované. Jsou maminkami na pravém místě, když milují, hrají si i vychovávají.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co Bůh šeptá maminkám. Přihlašte se a napište ho.

Pavlačinka
05.03.2024 3 z 5

Kraťoučké a hezky čtivé fejetony o tom, co prožívá maminka se dvěmi dětmi. Některé mě inspirovaly, jiné nezanechaly ani stopu. Každý si tam najde to své. A třeba zrovna Vás to o krůček přiblíží k Bohu :)

ZuzziŠ
12.11.2023 3 z 5

Jsem křesťanská maminka na mateřské dovolené, ale že by mě zrovna tahle kniha nějak povzbudila v tomto údělu, to se říct nedá.
Spíš mi to přišlo jako sepsaná obhajoba mého způsobu života, než fejetony, do které sem tam vložím biblický citát, aby to vypadalo, že text je od Boha.

veronika4937
13.02.2023 4 z 5

Útlá knížečka plná inspirativních fejetonů. Některé jsou čistě křesťansky zaměřené, ale je jich dost takových, kde o Bohu není ani slovo, takže každý si zde může najít svoje.

Kniha Co Bůh šeptá maminkám v seznamech