Co oči nevidí přehled
Betsy Reavley
Když sedmnáctiletá dívka Deborah, která se mezi svými vrstevníky netěší velké oblibě, potká šarmantního a pohledného Larryho, mladík ji naprosto okouzlí a Deborah mu beznadějně propadne. Problém vězí v tom, že Larry je jedno velké tajemství. Poté však městem otřese série brutálních vražd, které na všechno vrhnou stín. Zatímco se její svět pomalu rozpadá, začíná Deborah milovaného muže podezírat ze strašlivé zrady. A zároveň s tím si uvědomuje, že k záchraně jejich manželství budou potřeba oběti. Poutavý psychologický thriller Co oči nevidí ukazuje, co se může odehrávat za zavřenými dveřmi, a připomíná nám, že k nehorším zločinům často dochází mnohem blíže k domovu, než bychom si kdy byli ochotni připustit.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2021 , VendetaOriginální název:
The Optician's Wife, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co oči nevidí. Přihlašte se a napište ho.
Hlavní ,,hrdinka" byla značně manipulativní hlupačka, která si nechala líbit od svého manžela úplně vše. Z počátku mi přišlo že čtu pouze smutný román avšak pak se kniha rozjela a konec byl více než překvapivý.
Neodpustim si komentář: hlavní postava trochu blbka na facku - ze začátku celkem nuda, ale pak se to rozjelo a ke konci a zvláště na konci mi spadla brada. Četlo se to samo, ale četl jsem spoustu mnohem lepších thrilleru.
Dej je celkem dobry, ale rozcilovalo mě zvláštní přeskakování a nesourodost. Děsně mi vadilo jak je hlavní postava “divná taková blbka s kterou muže manzel manipulovat. No nevím, od autorky asi už nic jiného cist nebudu. Tři hvězdy.
Knižní novinky (25. týden)
20.06.2021
Kniha Co oči nevidí v seznamech
No, tak to teda byl příběh!
Hlavně který vypadá nějak a je vlastně naprosto jiný.
Někdo ze čtenářů zde kritizuje hodně. Já si nepřidávám.
Mě kniha bavila, četla se mi ohromně, na jeden zátah. Hrozně dobře napsané, poutavé a zajímavé. Velmi překvapivé a nic není tak, jak se zdá. Pokud navíc podle skutečných událostí, pane jo, tak to je teda síla. Víc prozrazovat nebudu, zato v každém případě doporučuji.