Křehkost přehled
Betsy Reavley
Jak daleko byste zašli, abyste ochránili svou rodinu? Dannyho a Libby Birdovy čeká to nejhorší, co může rodiče potkat. Když jejich osmiletá dcera Hope beze stopy zmizí z klidné vesničky, kde bydlela, život pro její rodinu už nebude stejný. Danny a Libby vědí, že by sama nikam neodešla, a bezradná policie netuší, kde by holčička mohla být. Pak se ovšem najde dětská teniska a případ nabere zcela nečekaný směr. Brzy poté má policie i prvního podezřelého, ale to je stále teprve začátek. Podaří se jim Hope někdy najít? Křehkost je děsivý, drsný a napínavý psychologický román o rozhodnutích a následcích našich činů. Autorka bestselleru Co oči nevidí se vrací s ještě silnější dávkou napětí!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Křehkost. Přihlašte se a napište ho.
Velmi čtivé a napínavé ! Děsivý příběh, člověk celou dobu doufá... závěr jsem odhadla, ale úplný konec mě dostal. Rozhodně stojí za přečtení, doporučuji !
(SPOILER)
Opravdu čtivý příběh popisující velice kontroverzní téma a noční můru všech rodičů. Celou dobu čtenář čeká na konec, zda se dívenka najde, nebo ne. Zároveň mě zpočátku nenapadlo, odkud mluví. Opravdu napínavý děj se svižným spádem.
Charakterizace postav byla velice průměrná a nevytvořila jsem si k žádné vztah. A postava Dannyho mi teda vadila. Vůbec mi nesedlo vyhrocení situace v jeho režii. Nedokážu si představit, jak obrovská je taková bolest ztráty a věřím, že to člověka prostě změní. Ale násilí vracet násilím... ještě když šlo o očividně někoho nevinného. Který pachatel by byl přece tak hloupý a zahodil do své popelnice botu, to je opravdu nesmysl. A ta údajná pedofilie způsobená na své pozdější ženě, která ani nepodala obvinění... Z toho mi bylo fakt smutno. Stačil už ten únos k depresivní náladě.
Kdo byl skutečný pachatel jsem nečekala, ale nebyla jsem si jistá, zda by takový člověk mohl vychovávat vlastní dceru bez povšimnutí ostatních? Možná ano.. ale doufám, že ne.
Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)
21.08.2022
Kniha Křehkost v seznamech
Jako minulá kniha, kterou jsem od této šikovné autorky četla - i tato byla vynikající. Píše opravdu skvěle - poutavě, zajímavě, nápaditě.
Přidávám se ale k ostatním čtenářům - téma to bylo smutné, zasáhne asi každého a asi všichni jsem doufali a čekali jiný konec.
Vše není ale podle našich očekávání.
Kniha, jejíž téma jsem již samozřejmě četla, mi ale dala i něco dalšího a překvapila.
No a přečíst se dala pouze na jeden zátah, nedá se nic dělat.
Rozhodně doporučuji.