Cocina Checa - Česká kuchyně přehled
Lea Filipová
Recepty české kuchyně ve španělštině. El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de masa esponjada con fresas y requesón, los bollitos rellenos co granos de adormidera o la trenza de Navidad co uvas pasas y almendras, todos estos platos clásicos y mágicos han hecho famosa la cocina checa. Las recetas y los procedimientos están bien explicados, contienen consejos valiosos y variaciones. Las fotografías de las fases de preparación del plato que acompanan el texto le servirán de inspiración para ofrecer un plato sabroso a la familia o a los amigos.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cocina Checa - Česká kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Cocina Checa - Česká kuchyně v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
kuchařky španělština národní jídla česká kuchyně
Autorovy další knížky
2002 | Kuchařka - Šetřící dieta |
1982 | Zavařujeme po celý rok |
1994 | Žlučníková dieta |
1988 | Vaříme s moderní technikou |
2002 | Česká kuchyně |