Tornádo - Kdo přežije bouři? přehled
Chris Ryan (p)
Vaše letadlo bylo uneseno. Na jeho palubě je terorista. Co byste dělali vy? Ben spolu se svým přítelem Angelem opouštějí letadlem Kajmanské ostrovy, ohrožené hurikánem. Letadla se zmocní únosce, který s ním chce zničit rafinérii, patřící Angelovu otci. Tato katastrofa by přinesla smrt tisícům lidí. Ben a Angelo jsou odhodláni této tragédii zabránit. Přitom se ocitají uprostřed hurikánu a blíží se k ním tornádo...... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2018 , Naše vojskoOriginální název:
Twister, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tornádo - Kdo přežije bouři?. Přihlašte se a napište ho.
Tornádo musím říct že i když je to o 13 letých klukách tak mě to uplně dostalo co vše v tom věku zvládly čim si prošly jake rozhodnutí musely udělat doporocuji si přečist ale je to v serii:)
Kniha Tornádo - Kdo přežije bouři? v seznamech
boj o přežití dobrodružné romány hurikány a tornáda
2007 | Jediný unikl |
2007 | Blackout |
2010 | Pomsta |
2012 | Zóna smrti |
2000 | Bouda na Kreml |
No tak ten třináctiletý Ben má za sebou tedy během jednoho roku tolik životních zkušeností, překonaných katastrof a životních výzev a výher, co jiného nepotká za celý život. Knižní sérii jsem začala od prvního dilu. Potopa, Požár a Tornádo. Každá kniha je napínavá a rychle se čte. Už se k nim asi nikdy vracet nebudu, ale dalším čtenářům i doporučuji.
Splnila jsem opět ČV 2022 - Kniha s méně než 22 hodnoceními - v době čtení má kniha 4 hodnocení.