Čtvrtá opice (2024) | Databáze knih

Čtvrtá opice přehled

Čtvrtá opice
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546600/bmid_ctvrta-opice.jpg 5 1686 1686

Sam Porter série

1. díl >

Je perfekcionista, je neuchopitelný, je psychopat. Přezdívá se mu Opičí vrah. Je to zabiják s pokřiveným viděním světa a s absolutní absencí soucitu. Detektiv Sam Porter ho pronásleduje dlouhých pět let a po celou tu dobu od něj dostává balíčky s děsivým obsahem. Každá doručená zásilka obsahuje část těla zavražděné oběti. Teď ale došlo k významnému zvratu v pátrání: Porterovi se dostal do ruky vrahův deník. Podaří se mu z šílencových zápisků vydedukovat jeho osobnost?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín

The Fourth Monkey, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtvrtá opice. Přihlašte se a napište ho.

marie8567
25.02.2025 5 z 5

Můj bože.....kdo tohle může vymyslet,natož napsat!!!!!...fuj.....CHCI JEŠTĚ!Napínavé,poutavé,občas fuj a nejde přestat číst....vřele doporučuji a už se chystám na další knihu

Kurt_Teplice
20.02.2025 5 z 5

Velice čtivé, úplně se to zhmotňovalo před očima - čekám, kdy uvidím knihu zfilmovanou. S tou nechutností bych to až tak moc neviděl. Celkově skvělá detektivka, těším se na pokračování!

Miliarda
19.02.2025 5 z 5

Tohle bylo naprosto dokonalé. Od sympatického vyšetřovacího týmu, přes zvráceného, ale nesmírně inteligentního "padoucha", úžasně propracované vedlejší dějové linky, po brilantní závěr slibující nesmírně napínavý další díl. Sám Porter se tímto stal mým dalším oblíbeným knižním detektivem, opičí vrah zas jedním z nejoblíbenějších záporáků.

Tajemství domu Thornů, Botanik a další knižní novinky (41. týden)

08.10.2023

50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

05.01.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Čtvrtá opice v seznamech

v Přečtených2 231x