Čtvrteční klub amatérských detektivů přehled

Čtvrteční klub amatérských detektivů
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497757/bmid_ctvrtecni-klub-amaterskych-detektiv-p8r-497757.png 4 176 176

V poklidné vesnici pro penzisty se jednou týdně scházejí čtyři přátelé, aby vyšetřili nevyřešené vraždy. Když je však místní developer nalezen mrtev, „Čtvrteční klub amatérských detektivů“ se ocitne uprostřed svého prvního skutečného případu. Čtveřici přátel, Elizabeth, Joyce, Ibrahimovi a Ronovi, možná táhne na osmdesát, ale pořád ještě mají pár es v rukávu. Dokáže naše velice neobvyklá, ale důvtipná partička chytit zabijáka, dřív než bude pozdě?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Jota

The Thursday Murder Club, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtvrteční klub amatérských detektivů. Přihlašte se a napište ho.

olivie303
předevčírem 4 z 5

Poklidná a vtipná detektivka, na způsob Agathy Christie dnešní doby.

Mary81
12.01.2025 3.5 z 5

Som trošku zmätená. Na jednej strane sa mi kniha páčila, bolo to vtipné, nenáročné a tých dôchodcov som si obľúbila hneď na začiatku, to, že boli za každú srandu a výdobytky modernej techniky im nerobili problém. Ale... Prišlo mi to trochu chaotické, miestami nereálne a trochu pritiahnuté za vlasy, ku koncu prekombinované (v istej chvíli som sa tam stratila) a popravde ma sklamal aj ten "nedoriešený" záver. V každom prípade sa mi páčilo, no neviem, či siahnem aj po autorových ďalších knihách.

Varjohukka
19.12.2024 audiokniha 4 z 5

AUDIOKNIHA
***
Tak tohle byla opět luxusně namluvená audiokniha. Libuše Švormová i Jan Vlasák odvedli skvělou práci.
Bavil mě i samotný příběh bandy seniorů řešících vraždy. Místy to bylo velmi vtipné, místy trošku smutné a depresivní, ale takový je holt život.
Knížku jsem zakoupila i své mamince k Vánocům, tak jsem zvědavá, jak se jí bude zamlouvat.

Knižní novinky (20. týden)

16.05.2021

Knižní novinky (13. týden)

28.03.2021

Člověk vždycky pozná, když je něco poprvé, ne? Ale jen málokdy, když je to naposled.

Je super být nejrychlejším běžcem, ale ne, když běžíte špatným směrem.

Lidé beze smyslu pro humor vám nikdy neodpustí, že jste vtipní.

Kniha Čtvrteční klub amatérských detektivů v seznamech

v Mé knihovně84x