Dva razy mŕtvy přehled
Richard Osman
Štvrtkový klub detektívov rieši nový prípad. Elizabeth navštívi muža, ktorého považovala za mŕtveho. Potrebuje jej pomoc. Obvinili ho z krádeže diamantov a život mu ohrozuje nebezpečný zločinec. Keď telá pribúdajú, Elizabeth zapojí do poľovačky na surového vraha Joyce, Ibrahima a Rona. Nebola by to skvelá odmena, keby našli aj tie diamanty? Tentoraz však Štvrtkový klub detektívov čelí nepriateľovi, ktorý by bez mihnutia oka odstránil aj štyroch sedemdesiatnikov. Nájdu vraha skôr, ako vrah nájde ich?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2022 , Slovart (SK)Originální název:
The Man Who Died Twice, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dva razy mŕtvy. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl je o kousek lepší než první. Zase jsem poslouchala jako audio a Jan Vlasák a Libuše Švormová jsou opravdu dobrá volba pro poklidnou detektivku. I když tentokrát je tam těch mrtvol dost. Seniorská vesnička Coopers Chase přestává být poklidným bydlištěm. Vše podstatné je v anotaci. My se dozvíme další detaily z aktivního života našich čtyř vyšetřovatelů a je to čím dál zajímavější. I tím, že se tu objevuje mafie a drogy. A měli bychom si dávat bacha na Joyce. Roztřesená stařenka je jen vnější, klamný obal. Ale to už známe od Agathy Ch. Rozhodně stojí za poslech.
Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)
13.11.2022
Kaligrafie zlomu, Vražedná mysl a další knižní novinky (23. týden)
05.06.2022
Kniha Dva razy mŕtvy v seznamech
2021 | Čtvrteční klub amatérských detektivů |
2022 | Muž, který zemřel dvakrát |
2023 | Nepresná muška |
2024 | Kým zomrie posledný diabol |
První díl jsem četla anglicky, druhý česky. Proč je proboha přeložené příjmení Elizabeth? Chápu, že to k tomu svádí, ale pokaždé když se to objevilo, mě to úplně vytrhlo ze čtení.