Štvrtkový klub detektívov přehled
Richard Osman
Každý štvrtok sa v Coopers Chase, luxusnom mestečku pre seniorov niekde uprostred kentských lesov, stretávajú amatérski detektívi a venujú sa nevyriešeným vraždám miestnej polície. Coopers Chase stojí na pozemkoch bývalého kláštora a tamojší developer, arogantný vulgárny muž, majiteľ veľkého červeného klavíra, sa usiluje využiť biele miesto v zmluve, aby na mieste kaplnky a cintorína postavil osem nových bytov. Očividne mu nie je súdený dlhý život, a keď mu niekto pichne smrtiacu injekciu, štvrtkový klub detektívov má pred sebou reálny prípad vraždy.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2021 , Slovart (SK)Originální název:
The Thursday Murder Club, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Štvrtkový klub detektívov. Přihlašte se a napište ho.
Poslouchala jsem jako audioknihu a je to opravdu moc hezký poslech.
Hodně moc se mi líbila vesnička pro penzisty a jejich akční hrdinové :-) Trávit stáří v tomto prostředí nemusí být vůbec špatné, naopak pro dost lidí i dost přínosné.
Konec detektivky se mi už zdál malinko překombinovaný, ale pořád to ještě bylo únosné.
Knižní novinky (20. týden)
16.05.2021
Knižní novinky (13. týden)
28.03.2021
„Člověk vždycky pozná, když je něco poprvé, ne? Ale jen málokdy, když je to naposled.“
„Je super být nejrychlejším běžcem, ale ne, když běžíte špatným směrem.“
„Lidé beze smyslu pro humor vám nikdy neodpustí, že jste vtipní.“
Kniha Štvrtkový klub detektívov v seznamech
detektivní a krimi romány senioři
2021 | Čtvrteční klub amatérských detektivů |
2022 | Muž, který zemřel dvakrát |
2023 | Nepresná muška |
2024 | Kým zomrie posledný diabol |
Velice vtipné a osvěžující řešení mordů. Bavila jsem se po celé čtení náramně.