Cynická lovestory přehled
Edna Nová
"Ester na svém blogu vtipně glosuje svůj život single třicítky. Doufá, že si její články jednou přečte její psychoterapeut, do kterého je tajně zamilovaná. Je cit k němu skutečný, nebo se jedná o pouhé platonické pobláznění? Romantický román s notnou dávkou sebeironie vypráví o hledání lásky i sebe sama."
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cynická lovestory. Přihlašte se a napište ho.
Fajn oddychovka. Mnoho témat se kterými se setkáváme. Partnerské vztahy, pracovní uplatnění, bydlení, vztah s rodiči...
Další skvělý malý příběh, tentokrát žádné temno, naopak, nad hlavní hrdinkou a její (stejně střelenou) mámou alias Antifanouškem č.2 jsem několikrát zabrečela smíchy. Samotnou "lovestory" jde prokouknout hodně...hned, ale je to úplně jedno, pořád to bylo výborné. ;-)
Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)
20.11.2022
Kniha Cynická lovestory v seznamech
Další skvělá jednohubka z pera Edny, ovšem tentokrát není tak temná a depresivní, jak je obvyklé. Nešťastně zamilovaná hlavní hrdinka Ester, která se v životě tak trochu plácá. Ale nakonec i tohle má happy end, který ovšem je trochu jiný, než by původně sama Ester čekala.