Ženy z Bohnic přehled

Ženy z Bohnic
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450721/bmid_zeny-z-bohnic-qw4-450721.jpg 3 302 302

Autorka strávila pět měsíců v léčebně v Bohnicích, kde si prošla elektrošokovou terapií, spolykala tunu léčiv a zažila nekonečno hodin psycho sezení. Kniha Ženy z Bohnic těží z této tristní zkušenosti a líčí příběhy dvanácti žen, jež se také octly za hranou „normálního světa“. Nebere si servítky a ukazuje lehkost i tíži reality za mřížemi nemocnice.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ženy z Bohnic. Přihlašte se a napište ho.

Hakl54
18.09.2024 3 z 5

Styl psaní mě příliš neoslovil, ale pohled za zdi Bohnické léčebny byl zajímavý.

Uma
14.09.2024 2 z 5

Spíš to nestojí za přečtení.

Chajda69
29.07.2024 5 z 5

Pracovně jsem jednu dobu docházel mimo jiné také na ženské oddělení nejmenované psychiatrické léčebny, takže jsem si dost dobře dokázal představit vše, co bylo v knize popsané. Jedná se o útlou a malou knížečku, kterou jsem přečetl u večeře, a rozhodně mi po jejím přečtení nebylo do smíchu. Popisovaný typus některých žen, se kterými se můžete zcela běžně v životě setkat, a důsledky, kam může chování jejich nebo jejich okolí vést jsou děsivé a tím, že jsem některé viděl na vlastní oči a mluvil s nimi, ke mě kniha promlouvala o to spíš.

Autorce držím palce. Ve všem.

Knižní novinky (49. týden)

29.11.2020

Kniha Ženy z Bohnic v seznamech