Hledej mě přehled

Hledej mě
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432502/bmid_hledej-me-rE9-432502.jpg 4 143 143

D. D. Warrenová série

< 9. díl

Dům pětičlenné rodiny je momentálně místem činu: čtyři z nich jsou brutálně zavražděni, zbývající – šestnáctiletá dívka – zmizela. Měla štěstí a podařilo se jí uniknout? Nebo je její zmizení důkazem něčeho děsivého? Případ vyšetřuje detektiv D. D. Warrenová, ale i mstitelka Flora Daneová. Ačkoli každá z nich vnímá spravedlnost jinak, musí společně sledovat stopy, které tu po mladé ženě – ať už je oběť, nebo podezřelá – zůstaly.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Look for Me, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hledej mě. Přihlašte se a napište ho.

likaf
09.07.2024 5 z 5

Opet jsem začala 9. dilem. Ale i tak musím říct, že kniha byla skvělá. Doporučuji.

klarence
19.02.2024 3 z 5

Na začátku mne zmátl prolog, musela jsem se podívat, co jsem si vlastně půjčila.
postupně jsem se do toho dostávala. Smutné téma . Celkově se mi to docela dobře četlo, ale něco tomu chybělo.. ale určitě půjdu do dalšího dílu.

petra3242
15.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Smutný příběh, který mě ale neskutečně bavil. Tak moc mi bylo líto Mannyho a i Roxy. Zatímco jde vyvenčit psy, někdo zmasakruje celou její rodinu. Nedokázala jsem si představit, kdo může něco takového udělat. Nechtěla jsem věřit tomu, že by to mohla udělat Roxy, že by dokázala popravit vlastní matku, mladší sestru nebo milovaného bratříčka. Konečné rozuzlení bylo pro mě překvapivé a pořád si říkám proč?
Jen poznámka: nevěděla jsem, že kniha je ze série, ve čtení mi to nijak nevadilo. Možná si přečtu i ostatní díly

Knižní novinky (32. týden)

02.08.2020

Kniha Hledej mě v seznamech