Najdi ji přehled

Najdi ji
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383302/bmid_najdi-ji-FAz-383302.jpg 4 200 200

D. D. Warrenová série

Kolik toho člověk snese? Své o tom ví Flora, kterou kdysi unesli. Ona však přežila a dnes se snaží pomáhat jiným ztraceným dívkám. Když ovšem detektiva D. D. Warrenovou zavolají k případu, ukáže se, že Flora je nějak spojená hned se třemi podezřelými vyšetřovanými v souvislosti s objevem nahé dívky a muže, kterého zabila. Je Flora oběť, nebo spolupachatel? A proč zase zmizela?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Find Her, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Najdi ji. Přihlašte se a napište ho.

Lucciella_L
10.10.2024 3 z 5

Flora prožila trauma z únosu a snaží se se situací vyrovnat. Jenže shodou okolností (nebo snad záměrem?) zmizí. Jenže až po tom, co zabije jednoho muže.

Co je za Flořiným zmizením? A proč figuruje ve spojitosti se zmizením dalších dívek? Je snad pachatelkou, která se nevyrovnala se svým traumatem a nebo tohle snad způsob, jak se pomstít společnosti? A nebo je v tom nevinně a stala se obětí jiných intrik?

Detektivka, která má tak trošku "svůj styl" a která mě tak úplně nenadchla.... bohužel. Jako oddychové čtení na vypnutí hlavy je to super, ale jinak mě to opravdu moc nezaujalo :(

Dada077
11.06.2024 5 z 5

Dobré, napínavé, aj zápletka príliš neošúchaná. Autorka píše dobré krimi, rozhodne to nie je posledná prečítaná kniha od nej.

emilieselden
18.04.2024 3 z 5

Příběh je zajímavý ale forma, jakou je to napsané mi bohužel moc nesedla. Nedokázala jsem se do knihy ponořit. Navíc mi žádná postava nebyla sympatická.

Knižní novinky (50. týden)

10.12.2018

Kniha Najdi ji v seznamech