Šťastný kuchtík přehled
Christophe Arleston
Danthrakon série
< 3. díl
Nuwana, hlavního hrdiny fantasy příběhu, přivedou návštěvy knihovny tváří v tvář vzácnému grimoáru – Danthrakonu. Když se do něj kouzlo knihy vkrade, zůstanou stránky knihy bílé. A zatímco strašlivý inkvizitor vyšetřuje vymazání grimoáru, vyděšený Nuwan všem skrývá, že inkoust nahradil jeho krev, jeho slzy… a že čůrá černě... Zděšený poznává, že bez pomoci Lerëh, dívky, do které je poněkud zamilovaný, nemůže nic dělat.... celý text
Komiksy Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , Josef VybíralOriginální název:
Danthrakon 3, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastný kuchtík. Přihlašte se a napište ho.
Autota mám rad, jeho hravost a vtip je v komiksu obzvlášť dobře využitelná. Přiměřeně překvapivá pointa, jinak prostě dobře fungující jednohubka.
Druhej a třetí díl pěkně v jednom zátahu. To se nedalo skončit. Kresba jako vždy super. Tady není o čem. A příběh byla celkem jízda. Vždycky chvílemi přemýšlím jestli to autoři vymýšlí při alkoholu nebo při drogách a čím začínají. Takže super jednohubky a to prostě musíte.
Knižní novinky (42. týden)
17.10.2021
Kniha Šťastný kuchtík v seznamech
2016 | Ekhö: Zrcadlový svět 1 a 2 |
2017 | Ekhö: Zrcadlový svět 3 a 4 |
2003 | Zatrollená historie |
2004 | Okultní oheň |
2018 | Ekhö: Zrcadlový svět 5 a 6 |
Najslabšia vec, akú som od Arlestona čítal. Neviem, či príbeh splácal len narýchlo, aby mal viac diel na rozbeh vlastného vydavateľstva, alebo už proste vyčerpal zaujímavé nápady. Postavy v celéj sérii sú nesympatické a u deju som sa vyslovene nudil. Nikomu som za celé tri časti ani nedokázal fandiť.