Temné vábení přehled

Temné vábení
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458887/bmid_temne-vabeni-wkn-458887.png 4 553 553

Temné vábení série

1. díl >

Před dvanácti lety Sarah Bakerovou unesl zabiják z Watt Lake a několik měsíců ji sexuálně zneužíval, než se jí podařilo utéct. Zločinec byl dopaden, ale Sarah ztratila všechno: manželství, dítě i život, který milovala. Sarah, potýkající se s posttraumatickou stresovou poruchou, si změní jméno na Olivii Westovou a najde útočiště, domov i práci na ranči Broken Bar. Zatímco se její jizvy konečně začínají hojit, policista, který na otřesném případu pracoval, je přesvědčený, že skutečný zabiják z Watt Lake je stále na svobodě. Nastraží na vraha léčku a zanedlouho je nalezeno čerstvé tělo. Olivie teď stojí tváří v tvář nepředstavitelnému – je možné, že by se řezník vrátil, aby své dílo tentokrát dokončil? Ranč odřízne od světa sněhová bouře a Olivii může zachránit jediný člověk. Cole McDonough, spisovatel, dobrodruh a dědic ranče, který v ní rozdmýchá dávno zapomenuté city. Jenže tentokrát může Olivii její odhodlání uniknout před minulostí připravit o víc než jen šanci na lásku. Může ji stát život.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Vendeta

A Dark Lure, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temné vábení. Přihlašte se a napište ho.

Dajine
16.11.2024 4 z 5

Trochu předvídatelné, jinak dobrá zápletka, jen té romantiky tam bylo hodně. Ještě, že se nic nestalo pejskovi.

Jančislava
12.11.2024 3 z 5

Na knihu jsem narazila nabídne v knihovně a rozhodla se jí zkusit. Dle hodnocení jsem čekala něco více překvapivého, ale žádného překvapení jsem se nedočkala, protože se vše dalo tušit nějakou dobu před odhalením různých tajemství. Celkově je to napsané pěkně, zajímavě a nelituji, že jsem četla a zároveň jsem ráda,že jsem ji nekupovala. V podstatě ji mohu doporučit, protože kniha dokáže zaujmout.

Douglaska
07.10.2024 5 z 5

"...setkání člověka nenávratně změní. Některá setkání jsou nenápadná jako dotyk barevné motýlice, která se vám usadí na dlani. Jiná způsobí otřes, zboří vám svět, vytvoří praskliny v samotném základu vašeho já..."

Prvních pár kapitol mi trvalo zorientovat se v postavách, ale nakonec byl fajn pohled na příběh od více lidí. Neskutečně čtivá kniha, kdy jsem se pořád chtěla dozvědět co bude dál.
Skvělá zápletka, konec lehce předvídatelný. Za mě i příjemná romantická linka knihy. U téhle knihy neváhám dát 5/5.

Knižní novinky (17. týden)

25.04.2021

Kniha Temné vábení v seznamech