Temné ozvěny přehled
Loreth Anne White
Temné vábení série
< 2. díl
Když policistka Rebeka Northová opustila své rodné venkovské městečko, slíbila si, že už se nikdy nevrátí. To však změnila zdánlivá sebevražda jejího otce. Podle oficiální zprávy se policista ve výslužbě Noah North zastřelil, po tom, co převrhl lampu a zapálil svůj odlehlý srub. Ale Rebeka odmítá uvěřit, že si na život sáhl sám. Aby dokázala opak, potřebuje pomoc Ashe Haugena, muže, kterého kdysi opustila. Rebeku a Ashe však spojuje víc než jen zlomená srdce. Je mezi nimi něco temnějšího, co se během vyšetřování znovu probouzí k životu. Stopy je zavedou do domu Olivie Westové a její dvanáctileté dcery Tori, která má velké problémy. Dívka ví o vraždě víc, než si kdo dokáže představit, ale je příliš vyděšená, než aby řekla jediné slovo. A když se z minulosti vynoří chladnokrevný vrah, Rebeka a Ash se začnou obávat, že přežít svá vlastní tajemství bude možná ještě těžší.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2022 , VendetaOriginální název:
The Dark Bones, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temné ozvěny. Přihlašte se a napište ho.
Mistrovsky napsaný,odvážný a napínavý thriller s drsnou,vynalézavou protagonistkou,který mě uchvátil a nechal na pochybach až do samého konce.
Tak tohle bylo zase něco! Tahle série je tak povedená, mrazivá, čtivá a není v ní nic co by tam nemělo být, nakde se tu i ta láska. To prostředi ve kterém je to zasaženo, no i kvůli tomu vám tuhne krev v žilách, k tomu přidejte neustálé napětí a máte luxusní thriller kterému nemám co vytknout.
Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)
18.09.2022
Kniha Temné ozvěny v seznamech
Po nadšení z prvního dílu, jsem se hned pustila do druhého. A opět autorka nezklamala!
Jelikož je v knize opravdu hodně vedlejších postav, bylo trošku těžší si zapamatovat kdo je kdo. Ale jinak velice napínavý děj, zajímavé rozuzlení a až do konce jsem netušila pachatele. Příjemná je i romantická linka hlavních postav.
Lze číst i bez znalosti prvního dílu.