Člověk jménem Dave přehled

Člověk jménem Dave
https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77598/mid_clovek-jmenem-dave-Law-77598.jpg 5 185 185

Dave Pelzer série

< 3. díl

Jméno Dave Pelzer se dnes už stalo pojmem nejen ve Spojených státech, ale bezmála po celém světě. Jeho autobiografické knihy (obě česky vyšly v našem nakladatelství) Dítě zvané "To" a Ztracený chlapec se okamžitě vyhouply na špici žebříčku bestsellerů. V otřesných a do posledního slova pravdivých výpovědích se v nich autor svěřuje s příběhem svého hrozného dětství, kdy byl téměř k smrti utýrán svou psychopatickou matkou. Avšak ani poté, co jí byl soudně odebrán a konečně směl začít žít jako lidská bytost, nebyl ještě všemu konec. Dave se cítil poznamenán, vykořeněn a dezorientován. Celé roky mu trvalo, než se jako dospívající a posléze dospělý mladý muž dokázal vyrovnat jak se vztahem ke své matce, tak ke svému umírajícímu otci. V nejnovější knize Davea Pelzera se dočtete o nelehkém hledání vlastního místa v životě, o manželských potížích i o narození jeho syna. Je to příběh o neustávajícm boji, o budování kariéry, o konfliktech i o pevném přátelství. Dave nakonec pouta svých strašlivých zkušeností zpřetrhal, zatímco se učil věcem zdánlivě nejprostším - věřit, doufat, milovat a žít.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Columbus (ČR)

A Man Named Dave, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Člověk jménem Dave. Přihlašte se a napište ho.

Vatram
08.09.2024 5 z 5

Poslední díl trilogie „Dítě zvané TO". Vůbec nedokážu pochopit, že něco takového mohlo/může dít. Při čtení knih mi bylo úzko a do pláče.

martina.riz
20.10.2023 5 z 5

Při čtení Davidových knih mi tekly slzy. Je silný člověk a doufám, že je stále šťastný.

uzivatel83509
18.04.2023 1 z 5

První dvě knihy byly dobré, tahle třetí kniha mě moc nebavila.

Kniha Člověk jménem Dave v seznamech

Dave Pelzer