Dávno plus přehled

nehodnoceno
Dávno plus
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531596/bmid_davno-plus-65c297de9a8df.png 0 0 0

Autorské čtení Petra Jandy. Velký příběh jedné výjimečné hudební kariéry. Legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic načetl osobně svou autobiografii. Ačkoliv osobu Petra Jandy nelze oddělit od jeho profese, v knize nám odhaluje i své soukromí, poznáváme ho jako člověka, jenž vzpomíná na dětství, rodiče i svoji vlastní rodinu, na hezké i tragické chvíle, zkrátka na vše, co mu život v průběhu času dal i vzal. Součástí audioknihy je také 25 hitů od Olympicu i ze sólových projektů. Navíc Petr Janda své vyprávění proložil vlastními kytarovými improvizacemi.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dávno plus. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

nai.ivka
včera 5 z 5

Pořídila jsem jako dárek audioknihu a sama si ji pak i poslechla. Je to zážitek, jeho hlas, vzpomínky a písničky. Byť vypráví i o těžkých věcech a odcházení přátel, není to smutné.

Daniela777
12.06.2024 5 z 5

Knihu jsem přečetla s velkým zájmem. Svůj životopis Janda píše reálně, srozumitelně, lidsky, bez rádoby vzletných literárních obratů. Píše velmi otevřeně a upřímně o svém dětství, rodině, pracovních vazbách i životě svých dětí. Také se člověk dozví hodně z historie Olympiku, který jsem vždycky měla ráda. Nehraje si na tvrďáka rockera, je velmi lidský a pravdivý. Je zajímavé sledovat, jak od bouřlivého mládí dochází skrz velmi těžké životní trable k velké pokoře k životu.


DennisMoore
17.03.2024

Upřímné a pokorné vzpomínky člověka, který toho v životě hodně dokázal, hodně měl, ztratil i našel. Jeden z mála případů, kdy bych si vážně rád poslechl i audioverzi.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dávno plus v seznamech

v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst10x

Štítky knihy

paměti, memoáry rock autobiografie Olympic čeští zpěváci

Autorovy další knížky

Petr Janda
česká, 1942
2011  88%Dávno
2012  80%Olympic 50
2022  87%Olympic 60