Catwoman: Po stopách Catwoman přehled
Ed Brubaker , Bill Finger , Darwyn Cooke
DC komiksový komplet série
Catwoman: Po stopách Catwoman (Catwoman Vol 3 č. 1-4, 6-9): Selina Kyleová se vrací do ulic Gotham City v novém kostýmu a s novým přístupem. Je Catwoman a zaměří se na sériového vraha, který napadá lehké děvy, její kamarádky. Catwoman ale záhy zjistí, že věrnost - stejně jako cokoliv jiného - má svou cenu. Batman Vol 1 č. 62: Catwoman se vrací, aby Batmanovi a Robinovi opět ukázala drápy. Následkem chvilkového rozhodnutí se ale Princezna pobertů ocitne v rukou Dynamického dua a prozradí svůj utajovaný původ.... celý text
Detektivky, krimi Dobrodružné Komiksy
Vydáno: 2018 , Eaglemoss Collections , BB artOriginální název:
Catwoman: Trail of the Catwoman, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Catwoman: Po stopách Catwoman. Přihlašte se a napište ho.
Koupil jsem si ho hlavně kvůli skvělé kresbě Darwyna Cooka, ten totiž umí udělat i z ryzího "béčka" áčkovou věc. Tak tady se to úplně nepovedlo, ale kresba a ty střihy v rámci jednotlivých panelů jsou skvělé. Celé to má takovou lehce nostalgickou padesátkově noirovou atmosféru. To sjou klady. Zápory jsou jednak v tom, že Catwoman mi tady přišla notně nezajímavě napsaná. Škoda že tam není víc akce s Batmanem, to kočkování mezi nimi je jedna z mála kladných věcí. Taky to shazuje poměrně jalový příběh, tedy alespoň na Brubakera. Celkově se mi Loupež líbila asi o něco víc. Ale i tak slušný komiks.
Bál jsem se, že dobrá bude jenom první půlka kreslená Darwynem Cookem. Pletl jsem se. Je to skvělé celé. Jsou to dva skvělé noirové příběhy.
Kniha Catwoman: Po stopách Catwoman v seznamech
Docela schopný komiks