JLA: Země 2 přehled
Grant Morrison , Gardner Fox
DC komiksový komplet série
Ultraman, Owlman, Superwoman, Power Ring a Johnny Quickt tvoří Americký zločinecký syndikát, zkorumpovaný superkriminální spolek existující ve světě velmi podobném tomu našemu. Když záhadný cizinec přenese z jiné reality jejich ušlechtilé protějšky, ohrozí to jejich veškeré kruté jistoty. Dokáže zločinecký syndikát zvítězit nad Americkou ligou spravedlnosti? A dokáže svou říši zla rozšířit i do světa Supermana, Batman a Wonder Woman? Barry Allen, Flash moderní doby, provibruje v jednom z nejzásadnějších příběhů Stříbrného věku DC Comics do paralelního světa Země Dvě, kde se setkává se svým protějškem ze Zlatého věku, původním Flashem, Jayem Garrickem. Obsahuje: Země 2 (2000) a The Flash (Vol 1) č. 123 (1961).... celý text
Komiksy
Vydáno: 2017 , Eaglemoss Collections , BB artOriginální název:
JLA: Earth 2, 2000
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize JLA: Země 2. Přihlašte se a napište ho.
Nevím, čím to, ale nějak mi teď ty příběhy v rámci DC komiksové série nesedí - tohle je minimálně třetí díl v řadě, který hodnotím průměrně či lehce podprůměrně.
Zápletka mi přišla fajn, kresba se mi taky docela líbila. Ale celkové vyznění příběhu bylo za mne dost nemastné neslané a ten závěr podle mne na můj vkus příliš vyšuměl do ztracena. Navíc mi občas postavy a jejich protějšky trochu splývaly dohromady a já musela víc přemýšlet nad tím, co a jak proč dělá, aby mi ten děj aspoň trochu dával smysl. Za mne trochu chaotické.
Tohle se mezi mé oblíbené díly bohužel nezařadí.
Kniha JLA: Země 2 v seznamech
v Mé knihovně | 81x |
Zajímavé ponětí tohoto děje docela se mi to líbilo