Liga spravedlnosti: Volání po spravedlnosti přehled
James Robinson , Jack Miller
DC komiksový komplet série
LIGA SPRAVEDLNOSTI: VOLÁNÍ PO SPRAVEDLNOSTI Původně vycházelo od září 2009 do března 2010 jako Justice League: Cry for Justice #1-7 Green Lantern, který je členem galaktického policejního sboru, představuje na Zemi zákon. Společně se svým dávným přítelem Green Arrowem se rozhodne vzít tento zákon do vlastních rukou a přenést bitvu k nepříteli. Jenže ten nepřítel je chladnokrevnější a vypočítavější, než si kdokoliv pomyslel. Překročí členové Ligy spravedlnosti při jeho hledání hranici, kterou by žádný hrdina překročit neměl?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Liga spravedlnosti: Volání po spravedlnosti. Přihlašte se a napište ho.
Tohle byl pro mě jeden velký zmatek. Moc neoceňuji množství neznámých hrdinů a padouchů, kteří se neustále prolínají a bordel se jen prohlubuje. Je to moc hezké vizuálně, ale příběh patří mezi nejslabší.
Kdyby dostal Robinson rektální krvácení pokaždé, když v tom komiksu někdo řekne "spravedlnost", nedopsal by ani první sešit. Zápletka zas zlá není, ale dialogy jsou tam otřesné. Problém špatných crossoverů je, že si scenáristé často neuvědomují, že to, co by mělo scénář táhnout, jsou prokreslené postavy a vztahy mezi nimi. V Cry for Justice je sice bambilion DCčkovských postav, ale většina z nich je tam prostě jen, aby se tam mihli a na žádné z nich čtenáři nesejde. Dokonce i u těch zajímavějších, jako je Congo Bill, je expozice (vyvraždění kmene) moc rychlá na to, aby to recipienta emočně zainteresovalo. Trochu to zachraňuje jenom kresba. Nejsem sice fanda hyperrealismu, ale aspoň tu superhrdinové nevypadají na šedesát jako u Rosse.
Kniha Liga spravedlnosti: Volání po spravedlnosti v seznamech
Tak tento příběh mě moc nenadchl