Deadpool vs. Sabretooth přehled
Gerry Duggan
Deadpool, miláček publika série
Když se do sebe pustí dva nezavražditelní zabijáci, jak se pozná, kdy to vůbec skončí? TIHLE DVA VYSLOUŽILCI PROJEKTU X SE HLEDALI, AŽ SE NAŠLI. Deadpool si totiž myslí, že mu Sabretooth zabil jeho rodiče. Jenže... ve skutečnosti to Wade udělal sám, jen o tom nemá ani tušení! Jejda. Deadpoolova pomýlená pomsta hrozí, že mu vybouchne do ksichtu,mu hrozí vybuchnout do vlastního ksichtu, a to se neobejde se to bez ututlaných tajemství, samoléčebných schopností a příšerného násilí. A když se do sebe pustí Deadpool a Sabretooth, může s tím vůbec něco udělat Magneto? Žoldáci za prachy si mezitím přicházejí na slušné... prachy a Wade se potřebuje nějak popasovat s faktemním, že se z něj stal globální hrdina a Avenger – poté, co strávil prožil život jako nenapravidelný zpropadenec.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2020 , CrewOriginální název:
Deadpool vs. Sabretooth, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deadpool vs. Sabretooth. Přihlašte se a napište ho.
Deadpool pronásleduje Sabertootha, protože má problémy s pamětí. Ve svém bločku na ústrky najde jeho jméno a snaží se zjistit, co mu vlastně provedl. Dopátrá se ale nečekané věci.
Tenký díl, který není málo obsáhlý jen do počtu sešitů, ale i do samotné zápletky, která se omezuje skutečně jen na souboj se Sabretoothem, nicméně přináší i důležité zakončení navazující na sérii Deadpool a celkové smíření s Deadpoolovou minulostí.
Nejsem si úplně jistý, že mě zápletka s pomstou a Sabrem nějak hodně potěšila, ale špatná taky nebyla. Jejich společná minulost a celkově minulost Deadpoola a jeho rodiny je zajímavá a dává smysl. Hra na city a smíření sám se sebou, možná i nějaké prvky přátelství, to vše je fajn, ale možná mě i víc bavila řežba mezi nimi navzájem komplikovaná jejich léčebným faktorem. Taky se mi zamlouvá styl téhle série, který Deadpoola bere jako populárního hrdinu a celebritu, což mu padne. V podstatě nemám nic proti a těším se na další díly, i když tahle série má možná charakter doplnění jiných příběhů.
Knižní novinky (44. týden)
25.10.2020
Kniha Deadpool vs. Sabretooth v seznamech
komiksy superhrdinové superschopnosti Marvel Deadpool
2016 | Drákulova výzva |
2016 | Mrtví prezidenti |
2017 | Hodný, zlý a ošklivý |
2016 | Lovec duší |
2018 | Deadpool se žení |
O něco slabší ale jinak dobrý