Debordelizace hlavy přehled
Ivo Toman
Přednáška Debordelizace hlavy navazuje na knižní bestseller Iva Tomana Debordelizace hlavy - zprimitivněte k úspěchu. Přednáška byla v roce 2017 největší motivační akcí v Česku a Slovensku. Proběhla v 17 městech a většinou byla vyprodaná. V přednášce se naučíte: jak dosáhnete stavu proudění jak se správně rozhodnout jak svou samomluvou ovlivníte svůj život jak se vyrovnat se svou minulostí jak se zbavit strachu a stresu Jak si uděláte pořádek ve vlastní hlavě.... celý text
Literatura česká Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2024 , vlastním náklademInterpreti: Ivo Toman
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Debordelizace hlavy. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavé, logické a rozhodně poučné myšlenky. Lidově pojato ale o to více přínosné. Zkratka návod na použití života.
Nevím no, asi je podstatné s jakým očekáváním člověk knihu otevře. Brala bych to s rezervou. Něco mi to dalo, to zase ne, že ne, ale že by mě to nakoplo a já si díky ní vyčistila hlavu, to ne. Jsou tam části, které mi daly nový náhled na sebe sama a na uvědomění si, že ne všechno stojí za to řešit, ale to taka nějak víme sami. Za mě to není převratná kniha, ale rozhodně neuškodí si jí přečíst.
Kniha Debordelizace hlavy v seznamech
2009 | Debordelizace hlavy |
2018 | Kurvítka v hlavě - Proč i chytří lidé jednají hloupě |
2008 | Úspěšná sebemanipulace |
2019 | Božka |
2011 | Motivace zvenčí je jako smrad |
Jsem zklamaná. Knihu mi doporučila kolegyňka, která byla nadšená. Mně kniha vůbec nenadchla, místy jsem nesouhlasila.