Napravený vévoda přehled

Napravený vévoda
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515181/bmid_dedicky-cavenshamovy-napraveny-vevoda.jpg 4 17 17

Lady Daphne Hallworthová má oslavit svátky s rodinou. Když ji však omylem nechají doma, využije volný čas ke snaze splnit si svůj sen a otevřít domov pro neprovdané matky. O kýžený pozemek má ale zájem i bývalý nejlepší přítel jejího bratra: Paul Barstow, vévoda ze Southartu. Ten usiluje o otevření nemocnice, aby uctil svého bratra a napravil si pověst. Aby toho nebylo málo, Daphne navíc někdo ukradl deník, který skrývá tajemství, jež by mohlo zničit její rodinu. Paul s Daphne uzavřou dohodu: on jí pomůže najít deník a ona přesvědčí své příbuzné, že se napravil. Než si však Paul získá náklonnost její rodiny, musí si nejprve získat tu její.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

The Good, the Bad, and the Duke, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Napravený vévoda. Přihlašte se a napište ho.

MíšaS.
30.01.2025 3 z 5

Knihu mi přinesl Ježíšek, ač tedy nevím, jak ho to napadlo, zrovna takový žánr, vzhledem k tomu, že jsem chtěla Stephena Kinga, ale asi si řekl, že to chce změnu :) :)
Každopádně já jsem ochotná si přečíst vše a tak jsem přečetla i toto. A vlastně nemůžu říct, že bych byla zklamaná, dostala jsem, co jsem čekala a celkem jsem si to i užila. Jen je to takové jednoduché a předvídatelné, nemusí se u toho myslet a za pár dní nebudu vědět, o čem to vlastně bylo.

Zomy
11.01.2025 3 z 5

Tohle byl slabý příběh.
Historické romance mám moc ráda a vždycky se těším, když vyjde nějaká nová (obzvlášť od osvědčené autorky).
Janna Macgregor má dobré i výborné knihy, ale Napravený vévoda je rozhodně nejslabší. Četla jsem to dlouho (neuměla jsem se ke čtení přimět), postavy z předchozích dílů jsem charakterově moc nepoznávala a Paul mi vůbec nebyl sympatický. Že se v minulosti nezachoval správně, to bych neřešila, přece jen jsme museli toho vévodu napravit. Ale několikrát se zachoval jako naprostý slaboch i vůči Daphne.

No, těším se na další autorčinu knížku a budu doufat, že se vrátí ke svému vyššímu standardu.

Martule44
19.11.2024 4 z 5

Když je za okny uplakané počasí, domácnost potřebuje obrátit vzhůru nohama a kolem běhají hladové krky... nastává okamžik, kdy se musí sáhnout po něčem, co zvedne náladu a zpříjemní všechnu tu práci, která visí jen na mých bedrech :-)
Tahle kniha byla ideální volbou !
Romantické, úsměvné a povznášející čtení:-)

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Napravený vévoda v seznamech