Napravený vévoda přehled
Janna MacGregor
![Napravený vévoda Napravený vévoda](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515181/bmid_dedicky-cavenshamovy-napraveny-vevoda.jpg?v=1726051265)
Dědičky Cavenshamovy série
< 4. díl
Lady Daphne Hallworthová má oslavit svátky s rodinou. Když ji však omylem nechají doma, využije volný čas ke snaze splnit si svůj sen a otevřít domov pro neprovdané matky. O kýžený pozemek má ale zájem i bývalý nejlepší přítel jejího bratra: Paul Barstow, vévoda ze Southartu. Ten usiluje o otevření nemocnice, aby uctil svého bratra a napravil si pověst. Aby toho nebylo málo, Daphne navíc někdo ukradl deník, který skrývá tajemství, jež by mohlo zničit její rodinu. Paul s Daphne uzavřou dohodu: on jí pomůže najít deník a ona přesvědčí své příbuzné, že se napravil. Než si však Paul získá náklonnost její rodiny, musí si nejprve získat tu její.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Ikar (CZ)Originální název:
The Good, the Bad, and the Duke, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Napravený vévoda. Přihlašte se a napište ho.
![Zomy Zomy](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/301732/m_zomy-zlL.jpg?v=1598268761)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tohle byl slabý příběh.
Historické romance mám moc ráda a vždycky se těším, když vyjde nějaká nová (obzvlášť od osvědčené autorky).
Janna Macgregor má dobré i výborné knihy, ale Napravený vévoda je rozhodně nejslabší. Četla jsem to dlouho (neuměla jsem se ke čtení přimět), postavy z předchozích dílů jsem charakterově moc nepoznávala a Paul mi vůbec nebyl sympatický. Že se v minulosti nezachoval správně, to bych neřešila, přece jen jsme museli toho vévodu napravit. Ale několikrát se zachoval jako naprostý slaboch i vůči Daphne.
No, těším se na další autorčinu knížku a budu doufat, že se vrátí ke svému vyššímu standardu.
![Martule44 Martule44](https://www.databazeknih.cz/img/users/36_/363183/m_martule44.jpg?v=1728710076)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Když je za okny uplakané počasí, domácnost potřebuje obrátit vzhůru nohama a kolem běhají hladové krky... nastává okamžik, kdy se musí sáhnout po něčem, co zvedne náladu a zpříjemní všechnu tu práci, která visí jen na mých bedrech :-)
Tahle kniha byla ideální volbou !
Romantické, úsměvné a povznášející čtení:-)
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Kniha Napravený vévoda v seznamech
v Mé knihovně | 55x |
2019 | ![]() |
2022 | ![]() |
2019 | ![]() |
2023 | ![]() |
2021 | ![]() |
Knihu mi přinesl Ježíšek, ač tedy nevím, jak ho to napadlo, zrovna takový žánr, vzhledem k tomu, že jsem chtěla Stephena Kinga, ale asi si řekl, že to chce změnu :) :)
Každopádně já jsem ochotná si přečíst vše a tak jsem přečetla i toto. A vlastně nemůžu říct, že bych byla zklamaná, dostala jsem, co jsem čekala a celkem jsem si to i užila. Jen je to takové jednoduché a předvídatelné, nemusí se u toho myslet a za pár dní nebudu vědět, o čem to vlastně bylo.