Dejiny sú MEGA: Epizódy z rozhlasovej relácie HistoryCheck_FM přehled

Dejiny sú MEGA: Epizódy z rozhlasovej relácie HistoryCheck_FM
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544370/bmid_dejiny-su-mega-epizody-z-rozhlasovej-relacie-historyche.jpg 3 1 1

Dejiny sú MEGA je zbierkou fascinujúcich a často prehliadaných epizód z histórie – od pozoruhodných žien a výnimočných mužov až po neuveriteľné zvieratá, nadprirodzené bytosti a príbehy hrdinstva a odvahy. Pútavé, zábavné a miestami i vtipné rozprávanie robí slovenské a svetové dejiny prístupnými a ponúka čitateľom a čitateľkám možnosť preskúmať minulosť v úplne novom svetle. Inými slovami, epizódy z rozhlasovej relácie HistoryCheck_FM ukazujú, že dejiny sú naozaj MEGA!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dejiny sú MEGA: Epizódy z rozhlasovej relácie HistoryCheck_FM. Přihlašte se a napište ho.

igor6519
08.09.2024 3 z 5

Asi som čakal viac - ako násťročný som bol zvyknutý na Zamarovského, alebo Dvořáka. Kniha vo veľmi peknom spracovaní so (subjektívne) dobrým výberom tém je nakoniec iba akousi obdobou článkov typu "10 najzaujímavejších faktov o II. sv. vojne", ktoré z času na čas ponúkajú niektoré portály. Rozsah asi 2 -3 strany na tému v niektorých prípadoch redukuje na absolútne minimum.

Kniha Dejiny sú MEGA: Epizódy z rozhlasovej relácie HistoryCheck_FM v seznamech