Démon v lese přehled

Démon v lese
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502684/bmid_demon-v-lese-Lm6-502684.jpg 5 257 257

Eryk a jeho matka Lena sú celý život na úteku, no útočisko nikde nenachádzajú. Nielenže sú griše - sú najnebezpečnejšie a najvzácnejšie griše svojho druhu. Svoje skutočné schopnosti musia ukrývať pred tými, ktorí ich chcú zničiť, ale aj tými, čo by ich dary mohli zneužiť. Nebezpečné tajomstvá však nezvyknú ostať tajomstvami dlho. Spoznajte minulosť jedného z najcharizmatickejších záporákov v komiksovom spracovaní poviedky zo série Griša. Nenechajte si ujsť zrodenie zlovestného osudu toho, čo navždy ovplyvnil životy hrdinov, ktorých ste si zamilovali aj vďaka seriálu Shadow and Bone z dielne Netflixu.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Demon in the Wood, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Démon v lese. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (55)

kozlík24
08.09.2024 5 z 5

Grafické romány většinou moc nečtu, ale tohle byla nutnost a jsem z ní nadšená!
V knize sledujeme část Temnyjova dětství, která asi nejvíce ovlivnila jeho chování v dospělosti. Úžasný a emotivní příběh vysvětlující Temnyjovu krutost, nedůvěřivost i touhu ochránit griši v hlavní sérii. Ale já potřebuji mnohem delší příběh! Ráda bych si přečetla ještě něco o jeho začátcích při budování Druhé armády a Malého paláce nebo nějaké kapitoly ze série Griša, jen z Temnyjova pohledu.
Každopádně, i když byl příběh krátký, tak byl skvělý a ilustrace jsou nádherné, takže určitě doporučuji všem, kdo si stejně jako já Temnyje zamilovali. A ti kdo ne, tak ho možná po této knize alespoň pochopí.

TessieB
23.06.2024 5 z 5

Nemohla jsem se dočkat, až se k téhle knize dostanu. Milá Leigh, my ale potřebujeme o Temnyjovi něco MNOHEM delšího, než jen tuhle povídku! Určitě doporučuju všem, kteří se nechali okouzlit Grisha verse.


Kůň669
15.03.2024 3 z 5

K plnému docenění mi nejspíš chybí knižní série Grisha. Ale příběh mě bavil a kresba je moc povedená. Jen mi přijde, že je knížka dějově krátká. Nemá moc vaty nebo hluchá místa, přesto si myslím, že napsat to jako povídku by bohatě stačilo.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022


Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)

16.10.2022


Citáty z knihy (1)

Strach bývá mocný spojenec. Ale krm ho příliš často, a on zesílí a obrátí se proti tobě. ~ Baghra


Kniha Démon v lese v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených309x
ve Čtenářské výzvě27x
v Doporučených13x
v Knihotéce144x
v Chystám se číst91x
v Chci si koupit65x
v dalších seznamech4x