Jednoho dne přehled

Jednoho dne
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414760/bmid_jednoho-dne-GGx-414760.jpg 4 74 74

Den co den série

< 3. díl

Celý svůj život se A každé ráno probudil v těle jiné osoby. Vždy si myslel, že na světě není nikdo jiný, kdo by vedl stejný život. Ale v tom se mýlil. Existují další, jako je on sám. A poté co opustil Rhiannon bojuje s pocitem osamělostí a s touhou ji znovu vidět. A, Rhiannon, Nathan a osoba, o které si všichni mysleli, že je to reverend Poole, se tak společně snaží přijít na to, co je to duše, co z nás dělá člověka – a hlavně, co je to láska.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Someday, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednoho dne. Přihlašte se a napište ho.

Tess_BooksNerd
25.08.2024 3 z 5

Kdysi jsem viděla film, který byl natočen dle prvního dílu. Tento díl jsem si koupila, aniž bych tušila, že už je to díl 3. Takže mi sice pár informací chybělo, ale nijak to příběhu neubralo. I když jsem se občas ztrácela, třeba jako kdo je Reverend Poole a kdo je ksakru X? Vše ale bylo vysvětlené. Příběh plyne celkem svižně. Celkově zpracování příběhu i samotný nápad je super. Co si ale nedokážu představit, je parta téměř dospělých lidí, kteří se chovají a mluví jako ctnost sama. Dokonce ještě hůř jak důchodci, kteří mají léta zkušeností za sebou. To mě prostě nepřesvědčilo. Další fakt je ten, že mi Rhiannon občas lezla na nervy. A poslední otázkou je, zůstala s Alexandrem, i když navštěvuje, líbá a ve své podstatě miluje někoho jiného?

BiiZet
12.02.2024 3 z 5

(SPOILER) V základu se jedná o zajímavé pokračování série Den co den. Nicméně knize bych určitě vytkla pár věcí - objevuje se tam linie postav, které nejsou dokončené a jejich potenciál pro příběh je nevyužitý; některé události nejsou uzavřené a neobsahují pointu, a to je velká škoda. Za mě byl nejlepší první díl. Ačkoliv v tomto třetím díle jsem zase ocenila variabilitu kompozice a měnící se hlediska vypravěče.

Artep071
20.01.2024 3 z 5

Četlo se to lehce a v podstatě bez přestávky.
Bohužel se mi nelíbí jak to autor pojal. Rhi mi nesedla od samého počátku. Takže jsem s ní nějak nedokázala soucítit.
A je super správňák a mrzí mě že nedostal svůj happy end. Ostatní postavy nedostali výrazný prostor což je za mě škoda.
Škoda, mělo to potenciál, ale Levithan to jednoduše podělal.

Kniha Jednoho dne v seznamech