Deník farářky přehled

Deník farářky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533316/bmid_denik-fararky-65e1b0196ef06.jpg 4 637 637

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské. Jak vypadá život moderní farářky? To se dozvíte v jejích zápiscích, které se odvíjejí v rytmu církevního roku a nabízejí neopakovatelný vhled do zážitků ženy-kněze: od bohoslužeb až po setkání s papežem Františkem.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník farářky. Přihlašte se a napište ho.

Sandalkar
25.11.2024 5 z 5

Svezi mix zivotnich nazoru, cestovani, fuckupu, tipu na knihy a duchovnich zamysleni. Me se libilo.

"Nevloupavejte se do zavrenych dveri. Nekdy staci jen pozorne kracet kolem zdi a verit, ze se pro me ty prave dvere nakonec otevrou."

PS.: Zachyceni krehke doby covidu take donuti k zamysleni

Annicka
22.11.2024 5 z 5

Zajímalo mě to, přece jen farářka, co tančí ve Stardance, je dost exotický tvor. Ale jako někdo s odporem k církvím jsem se trošku obávala, jak se mi to bude číst. A musím říct, že skvěle. Ano, byly tam přepisy některých kázání, které jsem sice přečetla, ale trošku se sebezapřením. Ale pak spousta každodenních postřehů, díky kterým člověk třeba zjistí, že i farářka může být blázen do severské krimi, prostě že je to úplně stejný člověk jako kdokoliv jiný. A že farář je taky práce, sice ne jako každá jiná, ale trošku jo.

gabriela8704
29.09.2024 5 z 5

Zajímavá kniha jiného úhlu pohledu na víru, církev a knezstvi.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

Knižní novinky (37. týden)

12.09.2021

Kniha Deník farářky v seznamech