Deník jóga matky přehled
Šárka Vojáčková Konečná
Je rodinný život dostatečně duchovní? Odjet do Indie a přijet jako nový, osvícený člověk je jedna věc. To jde skoro samo, to mi věřte. Ale jak kdysi řekl jeden moudrý muž, tou pravou sádhanou, tedy duchovní praxí, je rodinný život. A měl pravdu. Jak si vedu s malou v náruči, manželem odcházejícím brzy ráno do práce, hračkami po celém obýváku, velkým prádlem a neumytými okny? Vydejte se spolu se mnou za zdi jógových studií, na cestu za poznáním skutečné jógy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník jóga matky. Přihlašte se a napište ho.
I druhý díl se pěkně čte, myšlenky jsou zajímavé, pěkně naroubované na běžný život matky. Ne, že bych souznila ve všem, ale ve většině situací jsem se našla. Bylo to poučné, úsměvné, příjemné čtení.
Od knížky jsem nic neočekávala a dostala jsem hodně! Děkuji a doporučuji (nejen) všem přátelům jógy, ale i lidem, co se rádi zamýšlí nad svým životem a reakcemi na něj.
Knižní novinky (16. týden)
18.04.2021
Kniha Deník jóga matky v seznamech
Indie deníky jóga rozvoj osobnosti, osobní rozvoj matky a dcery
Do knihy jsem se pustila, krásné počtení, zajímavé myšlenky to ve mě zanechalo..
Krásné pohlazení na duši.
Že život není o dokonalosti,a vše co činíme se nám v životě vrátí.