Deník průměrné zamilované blbky přehled
Júlia Matulová
Jak uvařit pro padesát lidí, když vůbec neumíte vařit? To je otázka. Takže si to shrneme. Neumím vařit, ale mám na starosti celou kuchyň a v jídelně čeká padesát hladových krků. Netuším, jak jsem se sem dostala, ale očividně se už nemůžu nenápadně vytratit. Hlavně proto, že z tábora netrefím ani na vlak. A místo toho, abych se soustředila na REÁLNÉ problémy, kterých je v kuchyni opravdu dostatek, se chovám jako zamilovaná blbka. Uuu, on na sobě nemá tričko... Počkat, o čem jsme to mluvili?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník průměrné zamilované blbky. Přihlašte se a napište ho.
3*/5*
Lehce vtipná, milá, romantická oddechovka. Víc od toho nečekejte a nebudete zklamaní.
Deníková forma knihy mě velmi bavila a sedla mi. Dávalo to vhled do myšlenek i pocitů hrdinky a bylo to osobní. Romantika mi přišla trochu pod úroveň (takhle se chovají spíš středoškolačky), ale pointa na konci se mi líbila.
Recepty byly k pousmání.
Celý příběh byl ale strašně vázán na situaci a místo (tábor, kuchařka) a stál na tom, ale přišlo mi, že tahle koncepce se občas trochu rozpadala. Potřebovala bych větší hloubku příběhu a více charakterizovat postavy.
Doporučuji na vypnutí a relaxaci dívkám cca od 13 let.
Ze začátku celkem fajn, rychle se to čte. Ale ten příběh... Je jí osmnáct a chová se jak extra šíleně zamilovaná puberťačka v 14.
No kniha je celkem o ničem a zápletka je hádám v tom že se do něho zamiluje..
Děvčata z Firefly Lane, Chvění kouře a zlata a další knižní novinky (24. týden)
12.06.2022
Kniha Deník průměrné zamilované blbky v seznamech
láska romantika pro dospívající mládež (young adult)
Taková milá knížka, úplně jsem si vzpomněla na své dětské léta, která jsem trávila na letním táboře. Nové lásky, přátelství a zážitky. Paráda. Jen se teda příběh mohl probírat více do hloubky, bylo to takové moc z rychlíku :) hlavní hrdinové by si zasloužili více prostoru pro společné poznávání, chybělo mi taky dost dění z tábora, ale pro náctileté asi dostačující :)