Proč máma nadává přehled

Proč máma nadává
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402468/bmid_proc-mama-nadava-x3I-402468.jpg 4 129 129

Humorný román pro všechny rozčílené mámy. Mámino manželství prochází krizí, děti zcela zdivočely a dům vypadá jako po výbuchu. Jenom pes jí zůstává stále věrným společníkem. Jako by toho nebylo málo, máma si našla novou životní výzvu – práci pro čerstvě rozjetou firmu plnou mladých a nadějných lidí, což jí mimo jiné přináší starosti, jestli ve svých čtyřiceti dvou letech zvládne vstát ze sedacího vaku s potřebnou důstojností a zda jí projde, když si do práce obleče kalhoty připomínající tepláky. V novém prostředí se také nějak (omylem) uvedla jako svobodná večírková královna, která nemusí běhat domů za dětmi, a teď neví, jak z toho ven, aby se naprosto neznemožnila… Dokáže máma zachovat v práci zdání nezávislosti a zároveň udržovat rodinu v chodu? A najde si stále čas na příležitostný gin a tonik? Pravděpodobně ne.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto

Why Mummy Swears, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proč máma nadává. Přihlašte se a napište ho.

L.Ady
27.08.2024 3 z 5

Neurazí a ani nenadchne. Občas jsou zde opravdu vtipné chvilku ze života, nad kterými se fakt zasmějete.

a304
20.01.2023

(SPOILER) Humoru není nikdy dost. Autorka pobaví . Čerpá energii ze svého okolí a přeměněnou o svůj nadhled, předává dál.
Doporučuji.

slawa.cap
31.08.2022 5 z 5

Poslouchal jsem jako audioknihu.
Díky Elen vím že život není tak moc na hovno. Že nejsem sám kdo má nervy v kýblu a všichni kolem dělají vše jen pro to aby mně vytočili.
Jasně nejsem žena a nedělám v IT, ale až nápadně se můj život podobá tomu jejímu.
Pokud se vám to zdá přehnané a nereálné tak asi žijete úplně jiný život než Elen, ale ten můj mi to chvílemi připomíná až moc. A Jsem rád že v tom nejsem sám, i když je to jen kniha.

Knižní novinky (12. týden)

18.03.2019

Kniha Proč máma nadává v seznamech

Gill Sims
skotská
2018  66%Proč máma pije
2019  72%Proč máma nadává
2021  82%Proč máma zase pije
2020  80%Proč je mámě všechno u ***!
2023  76%Sesterstvo sobotního sauvignonu