Děsivé historky 2 přehled
Michael Dahl
Děsivé historky série
Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím? Co kdyby se tvůj oblíbený sci-fi film zničehonic změnil v děsivou skutečnost? Co kdyby se ti na fotkách v mobilu neustále objevovala tajemná dívka, kterou jsi nikdy předtím neviděl? A co kdybys uprostřed noci slyšel podivné ťukání? V každé z 27 historek v téhle knížce se lidé bojí. Moc bojí. Přečti si jejich příběhy. Zjisti, jestli se budeš bát taky. Protože jestli to ještě nevíš… dozvíš se to! Pro nebojácné čtenáře od 9 let.... celý text
Horory Povídky Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , PikolaOriginální název:
Frightmares (Michael Dahl's Really Scary Stories), 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děsivé historky 2. Přihlašte se a napište ho.

Co lepšího číst, když se dny zkracují a kolem svítí vydlabané dýně, než další strašidlácké povídky? Knížka je opět skvělá (podotýkám, že věkem daleko překračuji cílovou skupinu), třebaže ta první se mi líbila o malinko víc. Taky mi trošku vadila počeštěná jména a příjmení (Čestmír, Jarda, Luboš, Norman Brouček nebo Bob Spodek), ale desetiletí caparti to možná uvítají (i když na desetileté jsou některé povídky strašidelné až moc)... :-D

(Audiokniha)
No nevím, zda bych jako dítě chtěla dostat knihu "Děsivé historky", bych se už vůbec nepustila máminy sukně :-))) Natož se dojít vyčůrat :-))) Ale pro nebojácné děti je to moc povedená sbírka a Saša Rašilov tomu opět dodává tu správnou šťávu.
Knižní novinky (41. týden)
06.10.2019
Kniha Děsivé historky 2 v seznamech
v Mé knihovně | 4x |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
2023 | ![]() |
Opět úžasný díl, četla jsem i první, nevím si rady který je lepší takže jsem se nakonec rozhodla že se spokojím s tím že jsou stejně dobré. Určitě si přečtu i zatím poslední třetí díl, který už mě čeká v mě knihovničce!
Doporučuji první, druhý i třetí díl který jsem sice nečetla, ale už se moc těším na další zážitek s těmito povídkami!
Opravdu doporučuji všem věkovým kategoriím, jak dospělým i dětem před spaním. Některé povídky byly strašidelnější, některé ani moc ne.
Čtení jsem si užila.
Čtěte tuto knihu, je naprosto skvělá!
:D