Děsivé historky přehled
Michael Dahl
Děsivé historky série
1. díl >
Co kdyby v poštovní schránce žila příšera? Co když máte ve škole skříňku, která požírá lidi? Pozor na hrbol pod kobercem, může obživnout! A co by se vám mohlo stát, kdybyste procházeli tichou, temnou, úzkou uličkou? V téhle STRAŠIDELNÉ SBÍRCE je 25 hrůzostrašných povídek. Všechny o lidech, kteří se BOJÍ. Hodně bojí. Přečtěte si jejich příběhy. Uvidíte, jestli máte strach ze stejných věcí. Protože jestli se teď nebojíte… TAK SE BÁT BUDETE.... celý text
Horory Povídky Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , PikolaOriginální název:
Frightmares 2: More Scary Stories for the Fearless Reader, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děsivé historky. Přihlašte se a napište ho.
Milý poslech těchto povídek. Sice jsou určeny dětem, ale i mě se líbily. Některé byly opravdu děsivé.
Knížku jsem dostala s doporučením, že by se mohal líbit mým dětem. A taky že jo! Stačila první povídka, a dalšího společného večerního čtení pod peřinou jsme se nemohli dočkat! Jak já si to užívala. O kvalitě svědčí fakt, že děti ani nedutaly a žádají o opakování. Já, rodič, co zoufale doufá, že se jeho ratolesti taky nadchnou pro knížky, ječím nadšením. Navíc-historky jsou děsivé přesně tím správným způsobem. Už jen ty skvělé názvy! (Se skříňkou 307 není něco v pořádku...Stan, který nebyl úplně prázdný...Hrbol ve tmě...). Já sama si užila několik skvělých mrazivých chvil. Takže ano, doporučuju!
Kniha Děsivé historky v seznamech
2018 | Děsivé historky |
2019 | Děsivé historky 2 |
2020 | Děsivé historky 3 |
2023 | Útěk z planety Alcatraz |
Úžasná kniha v kategorii strašidelných pro zhruba můj věk možná i pro trochu mladší.
Mistrovský kus v mojí knihovničce u povídek jsem se bála skoro pokaždé, prostě skvělé povídky, lepší než např. Že mě nenajdeš a další knihy podobného žánru.
Opravdu doporučuji jestli hledáte nějakou strašidelnou knihu pro sebe nebo pro děti, opravdu tisíckrát doporučuji!!!