Děvčátko přehled
Martin Goffa
Novinář Marek Vráz série
Uprostřed poklidného květnového dne je přepadena banka v samém centru Prahy a osamělý střelec v ní drží nevinné rukojmí. Jeho požadavky jsou ovšem více než podivné, nejde mu o peníze ani cennosti, dokonce policii nežádá ani o vozidlo, kterým by unikl. Jediné, co chce, je dostatek času a setkání s novinářem Markem Vrázem alias Terencem. Kdo je onen tajemný muž? O co mu ve skutečnosti jde? A jak se vším souvisí smrt dívky, které už od dětských let nikdo neřekne jinak než Taja?... celý text
Detektivky, krimi Romány Literatura česká
Vydáno: 2021 , TémbrInterpreti: Martin Stránský , Jan Maxián
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děvčátko. Přihlašte se a napište ho.
Krátká a svižná detektivka tak trochu jinak a opět mně děsně bavila. Tentokrát Marek Vráz jen poslouchá děsivou zpověď svého dobrého kamárada a snaží se pochopit, co se vlastně stalo a proč se dostal do situace, kdy vzal spravedlnost do vlastních rukou ... Smutný příběh a smutný konec.
Marek Vráz je tentokrát v pozici posluchače, který má vyslechnout zpověď svého dávného kamaráda a pochopit jeho pohnutky. Příběh nešťastného, rozzlobeného muže, který se rozhodl pomstít za smrt své dcery.
Knižní novinky (34. týden)
16.08.2020
Kniha Děvčátko v seznamech
2020 | Muž z chatrče |
2014 | Bez těla |
2019 | Přiznat vinu |
2013 | Muž s unavenýma očima |
2020 | Děvčátko |
Lepší, než první případ novináře Vráze. Tentokrát to spíš bylo jen poslouchání starého známého a kruh se uzavřel. Nicméně mi stále nesedí autorovo neustálé skákání v ději. Takže další pokračování pravděpodobně číst nebudu