Diablova nevesta přehled
Penelope Stratton
Ešte predtým, ako sa lord Rupert Glennister objaví v Bathe, predchádzajú ho čudesné chýry, z ktorých naskakujú dámam na chrbte zimomriavky. Mladá a neskúsená Calvina je šokovaná vlastnou pochabosťou - z jedného dňa na druhý sa stáva nevestou človeka, o ktorom sa hovorí, že je v spolku s diablom! Čoskoro zistí, aké to je nebezpečné a zároveň krásne...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2000 , Ikar (SK)Originální název:
The Devil´s Bride
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Diablova nevesta. Přihlašte se a napište ho.
Klasická historická červená knihovna, ale překvapivě dobrá. Byly tam i napínavé a nepředvídatelné zvraty a do poslední chvíle jsem si nebyla zcela jistá, jak to dopadne.
Kniha Diablova nevesta v seznamech
2000 | Ďáblova nevěsta |
1999 | Neromantická dáma |
2000 | Milujúca duša |
2000 | Korunka pre Laurel |
(SPOILER) Není to úplně špatný příběh, jen trochu přehnaný a špatně vygradovaný.
Ďábelský Rupert na mě moc ďábelsky nepůsobil. Že by jeho reputaci až tak pomohla cudná manželka je přitažené za vlasy. A poté, co jí pomohl, strachoval se o ni, přispěl na charitu, zachránil jí 2x brož po matce a sblížili se, byla ta záležitost s milenkou a vraždou prostě... příliš.
Příliš protichůdná předchozím událostem, příliš melodramatická, příliš nekonzistentní. Také bylo celkem jasné, kdo je strůjcem potíží. Autorka chtěla očividně tajemně naznačovat, jen to tajemno se nekonalo.
Toby... chudák - slabý, poddajný. Kdyby si vzal Calvinu, zřejmě by měli spokojené manželství a měli se celkem dobře.
Dalrympleovi byli až příliš křiklaví.
Dalo se, ale znám lepší kusy.