Žárlivost aneb to si vypiješ! přehled
Lisi Harrison
Dívčí parta série
Tentokrát se parta dostane do Hollywoodu! Herečka, která měla hrát hlavní roli v připravovaném filmu, totiž práskla dveřmi a producenti zoufale hledají náhradu. Shodou náhod se kamarádky dozví o konkurzu a odlétají do Hollywoodu vstříc velkému dobrodružství. Současně je v sázce jejich přítelství, protože vytoužená role je jen jedna.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
Dial L For Looser, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žárlivost aneb to si vypiješ!. Přihlašte se a napište ho.
DP v Holywoodu!
První okamžik jsem si myslela, že jim rodiče nedovolí odjet do Holywoodu, protože je v předešlém díle vyloučily z jejich školy. Ale rodiče jim vše dovolili, takže holky mohly odcestovat do Holywoodu ( Dylan a Kristen musely zůstat ve Westchesteru- protože Kristen by to rodiče nedovoly a Dylan tam režišer/nebo kdo to byl/ nechtěl). V první okamžik jsem si myslela, že to vyhraje Massie, ale byla jsem překvapena, že to vyhrála Claire. Ale přála jsem ji to, protože se ji něco konečně podařilo a byla v něčem lepší než ostatní z DP.
Kniha Žárlivost aneb to si vypiješ! v seznamech
2011 | S příšerami v jedné lavici |
2011 | Dívčí parta |
2012 | Můj soused Ghúl |
2006 | Nejlepší kamarádky? Ani náhodou! |
2012 | Kde je vlk, tam je hra |
Tuto knihu jsem před lety dostala jako dárek, je to takové to pohodové dívčí čtení, sice pro mě naprosto vzdálené od reality, ale je tam spoustu vtipných dialogů a scén.