Princezná Pia přehled
Thomas Brezina
![Princezná Pia Princezná Pia](https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82634/princezna-pia-82634.jpg?v=1310215739)
Dívčí tajemství série
Poznáte dievča, ktoré by netúžilo byť princeznou? Slečne menom Pia sa tento sen splní. Aspoň trochu. Počas letného jazykového pobytu v Londýne spozná Alessandra, skutočného princa. Je krásny, milý, je jej s ním dobre... Má ho však naozaj rada? Alebo ho len využíva a zahráva sa s ním, aby napálila inú Alessandrovu ctiteľku? A je tu ešte Ted, jej priateľ, ktorý na ňu čaká doma. Pia sa už sama v sebe nevyzná. Útechu nájde v starom denníku, ktorý náhodou objaví. Dočíta sa v ňom o Philippe, dievčine, ktorá pred sto rokmi žila v tom istom dome ako Pia a ktorej sa prihodilo niečo strašné. Zdá sa, že Philippin tajuplný osud sa opakuje. Aj Piu niekto prenasleduje...... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2009 , Fragment (SK)Originální název:
Pia Princess, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princezná Pia. Přihlašte se a napište ho.
![OvesaCZ OvesaCZ](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Kniha byla zatím nejhorší z celé série. Bylo pro mě velmi chaotické to jak z ničeho nic začal mluvit někdo cizí. Bohužel moc nevím jak hodnotit.
Víckrát bych si tuto knihu nepřečetla.
![petula0830 petula0830](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
tato kniha byla na začátku o něco méně zajímavější než ty předešle, ale i přesto jsem to přečetla na jeden nádech a nemohla jsem uvěřit jak to skončilo... bylo to neuvěřitelné, to jak se k ní plížil až byl tak blízko a já jsem se do toho tak vžila že jsem se cítila jako ona
Kniha Princezná Pia v seznamech
v Mé knihovně | 93x |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2007 | ![]() |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
Viktorie z Německa byla poslaná do Anglie ke známým aby se zdokonalila v angličtině ale nebylo to z té rodiny příjemné prožití prázdnin nebyla vítána jinak se mi tato kniha moc líbila