Dívka a noc přehled

Dívka a noc
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421421/bmid_divka-a-noc-ebE-421421.jpg 4 107 107

Láska je všechno, nebo nic. Zima 1992, Azurové pobřeží. Prestižní univerzitní kampus je zasažen sněhovou bouří. Devatenáctiletá Vinca Rockwellová uteče se svým profesorem, s nímž prožívá tajnou aféru. Už ji nikdy nikdo neuvidí. Jaro 2017, Azurové pobřeží, třídní sraz. Nejlepší přátelé zmizelé dívky, Manon, Thomas a Maxime, spolu od ukončení školy nemluvili. Co se doopravdy stalo té zimní noci před pětadvaceti lety?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Motto

La Jeune Fille et la nuit, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka a noc. Přihlašte se a napište ho.

ZuK1
20.11.2024 4 z 5

Knížka mě bavila, líbil se mi autorům styl psaní i postupné odhalování všech tajemství minulosti.

hanča34
30.09.2023 5 z 5

Super čtení, pro mně dosud neznámý autor. Určitě si půjčím další knihu.

Šánka
24.08.2023 4 z 5

Po Válce vzpomínek jsem v krátkém odstupu přečetla další román tohoto skvělého francouzského vypravěče. I zde je hlavní postavou spisovatel. Tím ale veškerá podobnost končí. Mussovy romány jsou originální nejen příběhy samotnými, ale hlavně jeho vypravěčským umem, který mně naprosto sedí, ale nebude asi pro každého.
Hned od začátku víme, že se před 25 lety stala vražda a současně zmizela i mladá dívka. Víme, kdo vraždu spáchal, jenže autor nám ještě pořádně zamotá hlavu a o napětí a překvapení také nebude nouze.
Bezva čtení, já si konečně splatila svůj čtenářský dluh a teď už se můžu jen těšit na autorův nový příběh.

Knižní novinky (45. týden)

03.11.2019

Kniha Dívka a noc v seznamech