Dívka, která nesměla mít sny přehled

Dívka, která nesměla mít sny
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/238955/bmid_divka-ktera-nesmela-mit-sny-P6x-238955.jpg 4 47 47

Příběh dívky, která se narodila v zemi, kde žena nemá mít vlastní sny a nemá příliš možností. V zemi, jejíž zvyky jsou nám, Evropanům, úplně cizí. Dívky, která se rozhodla žít jinak a v jiném světě, než jí bylo původně předurčeno. Dívky, která je za tuto změnu osudu vděčná. Román plný bolesti, utrpení, ale i lásky a naděje.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka, která nesměla mít sny. Přihlašte se a napište ho.

martousek
15.09.2019 3 z 5

Začátek knihy odehrávající se v Keni mě osobně moc nebavil, větší spád kniha dostala až zapojením obou bratrů do příběhu. Kniha je poměrně jednoduše napsaná, čte se lehce. V některých pasážích je příběh lehce neuvěřitelný. Celkový dojem, nenadchne - neurazí.

den_i
30.06.2019 5 z 5

Stále zdrcující ze se tohle děje,knížka je skvěle psaná a ctiva.Za jeden den hotovo

HappyTina
12.04.2019

Moc hezká kniha, zhltla jsem jedním dechem...... poutavě napsaná. Škoda těch pravopisných chyb, jinak se mi líbila.

Připravované knižní novinky (16. - 22. 2.)

15.02.2015

Kniha Dívka, která nesměla mít sny v seznamech

2018  68%Došel nám čas
2015  75%Dívka, která nesměla mít sny