Dívka, která se dotkla nebe přehled

Dívka, která se dotkla nebe
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539707/bmid_divka-ktera-se-dotkla-nebe.jpg 4 965 965

Na počátku 16. století a na pozadí spletitých benátských uliček a kanálů, ve víru nečekaných dějových zvratů, obklopeni plejádou plasticky vy kreslených postav, které balancují mezi dobrem a zlem, kráčejí Mercurio a Giuditta po trnité cestě plné nebezpečí, výzev a pádů, při níž prokážou nevídané odhodlání a zaujetí a jež je dovede ke skutečné dospělosti. Tři navzájem propletené osudy v dramatické době vzniku prvního židovského ghetta v Evropě. Neodolatelný příběh o lásce a smrti, přátelství, nenávisti a odpuštění i o naplnění životních snů.... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: audiokniha , Témbr

La Ragazza Che Toccava Il Cielo, 2013

Interpreti: Libor Hruška

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka, která se dotkla nebe. Přihlašte se a napište ho.

fi.re
02.03.2025 3.5 z 5

Krutost,nelidskost,ale i boj,síla a láska jsou hezky popsány spolu s prostředím Benátek v 16. století.
Příběh je skutečně propracovaný, takže se může místy zdát až zbytečně zdlouhavý,i přesto,že je tady vícero osob,kterých se týká.
Čtení je dovolenkové, pohodové.

takana
21.11.2024 5 z 5

Že začátku jsem se nemohla začíst,ale pak už to bylo hezké. Kniha se mi líbila

kyssling
19.11.2024 5 z 5

Úžasný propracovaný příběh s mnoha osudy, skvělými postavami a nádherně vykresleným prostředím. Snad jen úplný závěr byl malinko přitažený za vlasy, autor si mohl vymyslet něco malinko uvěřitelnějšího.

Kniha Dívka, která se dotkla nebe v seznamech

v Přečtených1 391x
v Mé knihovně507x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)