Všechny touhy vedou do Říma přehled

Všechny touhy vedou do Říma
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452052/bmid_vsechny-touhy-vedou-do-rima-nJQ-452052.png 4 196 196

Trojice lidí riskuje všechno, aby si každý z nich splnil svůj velký sen. Sirotek Pietro chce změnit svět s kamerou v ruce. Marta, dívka od cirkusu, se snaží poznat tajemství, jež hýbou světem, hraběnka Silvia zase touží získat pro jiné svobodu. Tři lidé, které okolnosti zavedou ve stejnou chvíli do města, kde probíhají boje o vznik nového národního státu. Zdá se, že v tomto zářivém a Věčném městě je jim předurčen dramatický život. Ocitají se uprostřed událostí, které otřesou celou zemí, a hrozí, že přijdou o všechno, co pro ně mělo velkou cenu. Poznávají sílu velké lásky, ale především touží po světě, který by byl pro všechny bezpečný.... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)

La ballata della Città Eterna, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechny touhy vedou do Říma. Přihlašte se a napište ho.

rilajaan
09.12.2024 4 z 5

Začátek byl skvělý, ale pak se napětí nějak vytratilo.

iveetka
18.06.2024 5 z 5

Luca mě nikdy neomrzí a nikdy mě žádná jeho kniha nezklamala!
Za mě opět vydařený příběh, který člověka ihned vtáhl do děje.
Těším se na jeho poslední knihu a velmi mě mrzí, že jich už přibývat nebude.
Všechny jeho knihy zdobí mojí knihovnu a velmi ráda se k nim opět v budoucnu vrátím.

Evkae36
02.06.2024 3 z 5

Příběh začal moc hezky. Od druhé poloviny mi to přišlo slabší, dočetla jsem, ale tuto knihu opravdu považuju zatím za nejslabší od tohoto autora.

Všechny touhy vedou do Říma

06.09.2021

Knižní novinky (36. týden)

05.09.2021

Knižní novinky (35. týden)

29.08.2021

Kniha Všechny touhy vedou do Říma v seznamech