Dívka ve tmě přehled
Martin Jaroš
Nález starého deníku rozpoutá víc než jen zlatou horečku. Setkání s mladými zlatokopy a nález deníku v opuštěné chatrči přivedou Evu na skvělý nápad – vydá se po stopách tajemného zlatokopa 0.0. z deníku a natočí dokument o neštěstí, které jeho kamarádům přineslo rýžování zlata. Jakmile se však o svůj dokumentární záměr podělí se svým strýčkem – majitelem internetové televize, který o záhadu projeví neobyčejný zájem – zlatá horečka se najednou stane tím posledním, čeho by se mladá dobrodružka měla bát.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka ve tmě. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se dobře četla. Děj byla změť všeho možného (nacistický poklad, tajný deník -jak od Jana Tleskače, rýžování zlata, tajná skála, do toho tajná komunistická policie). Vadilo mi, že autor do knihy vměstnal i osobnosti o kterých psal biografické knihy. Obálka knihy se mi moc líbí, ale možná bude lepší psát ty knihy o osobnostech. Tady se to úplně nepovedlo.
Dobře se to čte, to je fakt. Čtenář se moc nezasekne, žádné myšlenky, nad kterými by se alespoň na chvíli pozastavil, zde totiž ani nejsou. Příběh plyne jako slohová práce gymnasisty a vše je takové řídké bez většího napětí. Zdá se, že biografická díla jdou autorovi mnohem lépe.
Knižní novinky (12. týden)
18.03.2019
Kniha Dívka ve tmě v seznamech
2019 | Adam Ondra: lezec tělem i duší |
2018 | Tary - příběh parkouristy |
2019 | Dívka ve tmě |
2021 | Taryho svět |
2019 | Karlos Vémola: Zrození Terminátora |
Kniha se mi velmi líbila a dobře se četla.