Dívka ze země Venku 6 přehled
Nagabe
Dívka ze země Venku série
Kvůli vojákům, kteří je pronásledují, opustili Šiva a pan učitel svůj dům a vydali se na cestu do vzdálenějších krajů. Doufali, že se zde skryjí, ale osud k nim nebyl tak milostivý. Prokletí vojáci… Plány lidí ze země Uvnitř… a dokonce i samotný učitel. Záhady, které dvojici obklopují, se pomalu dostávají na světlo…. Příběh dvou, dívky a bytosti, chycených v hluboké průrvě, která odděluje noc a den…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka ze země Venku 6. Přihlašte se a napište ho.
Dávám tomuhle dílu 4*, protože to bylo miloučký a přitom jsem cítila lehký napětí v pár scénách. Končí to otevřeně, takže po posledních dvou dílech mám mnohem větší chuť zjistit, co bude dál, ale musím sehnat pokračování, tak snad to nebude trvat moc dlouho a přečtu si, co bylo dál.
Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)
09.10.2022
Kniha Dívka ze země Venku 6 v seznamech
2022 | Dívka ze země Venku 1 |
2022 | Dívka ze země Venku 2 |
2022 | Dívka ze země Venku 3 |
2022 | Dívka ze země Venku 4 |
2023 | Dívka ze země Venku 11 |
Mne na tom prijde zajimave, jak je to uplne jiny svet s naprosto jinou mentalitou, a to nejen v tom realnem deni tam, ale ve zpusobu, jak byla vystavena autorem. Mozna je to tim, ze je to manga? Nevim, nemam s zadnou jinou zkusenost. Je to tak zvlastni, divne a jine. Mozna proto se mi to libi, ale zaroven ne. Je to zkratka tak odlisne.