Divoška Kim přehled
Anna Lorencová (p)
Prázdninové zážitky sedmnáctileté Kateřiny-Kim skončí velkou láskou, ale než se tak stane, prožijeme s Katkou spoustu legrace. Vydání třetí, v Atosu první.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoška Kim. Přihlašte se a napište ho.
Touto knihu jsem dostala v 15 k Vánocům a je to krásné ctění, které mi vždy zvedne náladu a Kim pokaždé při dalším čtení pobaví....
(SPOILER)
Při čtení tohoto příběhu jsem si přišla, jako bych sama odjela na prázdniny. Běhání po lese, spousta dobrého jídla, čerstvý vzduch a slunce v zádech... Jenom to píšu a už začínám cítit vůni léta.
A ta romance? Ách! V příběhu snad nepadlo žádné zamilované slovo, žádný polibek, a přesto je ta atmosféra dočista elektrizující.
Děj se odehrává okolo Mníšku pod Brdy, finále potom v Praze. A vždycky když tento milý příběh čtu, poslední stránky si zopakuju aspoň 2x.
Velmi vřele doporučuju, je to knížka na jedno odpoledne.
Kniha Divoška Kim v seznamech
2008 | Taková normální rodinka |
1944 | Eva tropí hlouposti |
1995 | Divoška Kim |
1971 | Vlk a sedm kůzlátek |
1994 | Zkuste to s motýly |
Krásné čtení, jako vždy od Fan Vavřincové. Kniha, přesto že je určena pro dospívající dívky se mě líbila, děj se odehrává v místech, která dobře znám, jen by mě zajímalo, jestli je tam opravdu taková chalupa s červenou střechou na kraji lesa:)