Dlouhán odnaproti přehled

Dlouhán odnaproti
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23764/bmid_dlouhan-odnaproti-tbO-23764.jpg 4 67 67

Úsměvný příběh překladatelky Jany a jejích tří nevlastních sourozenců, jejichž otec krátce po matčině smrti zbaběle utekl před rodičovskou odpovědností. Nyní, po deseti letech, tvoří devětadvacetiletá Jana společně se sedmnáctiletou Lenkou a třináctiletými věčně se špičkujícími dvojčaty trochu bláznivou, ale láskyplnou rodinu, která si vystačí sama a mužský živel v domácnosti ani v životě nikterak nepostrádá. Tedy alespoň do chvíle, než zjistí, že do protějšího bytu se nastěhoval nový soused…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dlouhán odnaproti. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (21)

Aknel26
17.07.2024 4 z 5

Kniha sice vyšla až v roce 2004, ale příběh se odehrává ještě v 90. letech. Obě hlavní postavy mi přijdou až nereálně dokonalé, jak ten šarmantní "dlouhán", tak i dívka, v níž jeho láska probudí sebevědomou ženu, ale takhle to je ve všech autorčiných knihách. Příběh Jany, která kvůli péči o mladší sourozence upozadí svůj osobní život, byl milý, a díky rodinným historkám a sourozeneckému pošťuchování byl i velmi humorný.

Aghatte
03.12.2023 5 z 5

Rozkošná a úsměvná pohádka pro velký holky.
Sedlo mi to, přečteno za dopoledne.
Autorku znám jen podle jména, vidím, že se jejich knih bát nemusím, určitě se po další ráda poohlédnu.


Lofda
15.04.2022 3 z 5

Ráda se k autorce vracím kdykoliv si chci přečíst příjemnou oddychovku z českého prostředí. Ústřední dvojice vlastně podobná jako v předchozích knihách, mladší sourozenci pobavili, i když dvojčata se zdála na svůj věk přeci jen trochu moudrá ;-) Časem si určitě ráda přečtu další knížku..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dlouhán odnaproti v seznamech

v Přečtených121x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce41x
v Chystám se číst7x