Dlouhé stíny přehled
Barbora Hrůzová
Rozvedená veterinářka Eva žije v malém domku tichým a trochu osamělým životem jen s fenkou Bony. Ošklivé a smutné zážitky z minulosti zamkla do pomyslné černé skříňky svojí duše a chce je tam ponechat navždy. Poklid a všední dny jí však změní vyděračský e-mail od neznámého mladíka a od té chvíle je její život jakoby obrácený naruby. Eva začne pátrat po tragických událostech dvacet let starých a musí si i sama v sobě ujasnit priority a vztahy k ostatním lidem. S pomocí přítele Matěje Eva staré tajemství odhalí, a i když je nakonec všechno trochu jinak, dosáhne konečně klidu a smíření. Příběhy léčených zvířat jsou skutečné zážitky z veterinární ordinace. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dlouhé stíny. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je velmi čtivá, má spád. Tento romantický příběh s detektivní zápletkou mě bavil, nutil mě, co nejrychleji knihu dočíst. Hlavní hrdinku, veterinářku Evu, jsem si oblíbila.
Příběh veterinářky Evy je taková lehká detektivka s romantickou zápletkou. Rozhodně stojí za přečtení, je to takzvaně jednohubka :).
Kniha Dlouhé stíny v seznamech
pro ženy zvířata, fauna tajemství
2013 | Dlouhé stíny |
2007 | Čarodějky |
2006 | Keltská kletba |
2011 | Písmenková polévka |
2006 | Každý mrak má stříbrný okraj |
Neřekla bych, že jde o detektivku, spíš o takové napínavé čtení. Napínavé pro mě jen do dvou třetin, pak mi to všechno seplo. Romantická linka byla velmi přímočará a celkově to bylo hodně o náhodě, ale proč ne, postavy byly sympatické. Četlo se to dobře, dvě cesty autobusem mi díky knížce pěkně utekly.