Do posledného haliera přehled

Do posledného haliera
https://www.databazeknih.cz/img/books/71_/71355/do-posledneho-haliera-71355.jpg 4 120 120

Milión dolárov -to je suma , ktorú kráľ pochybných obchodov Harvey Metcalfe zarobil prefíkaným klamstvom o bohatom nálezisku ropy a prísľubom rýchleho zbohatnutia. Tentokrát však narazil na nepravých, štvorica podvedených sa spolčí proti nemu .Majú jednoduchý plán , pripraviť podvodníka presne o tú istú sumu o ktorú ich pripravil on a to do posledného haliera.... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Motýľ

Not a Penny More, Not a Penny Less, 1976

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Do posledného haliera. Přihlašte se a napište ho.

Disease
06.09.2024 3 z 5

Oddychovka, která ale třeba na Westlakeova Dortmundera nemá ani náhodou. Humoru jsem se moc nedočkal, až na pointu, která z toho dělá nejdelší anekdotu ever.

Christeene
20.02.2024 5 z 5

Uzasna zapletka. Hned jak clovek docte, cetl by to znovu. Moc mila kniha. Po dlouhe dobe plny pocet hvezdicek. To se proste neda jinak. Ani nevim, ktera postava me bavila vic.

IHT
23.12.2023 5 z 5

Standardni britska komedie o podvodu. Na toto tema i spousta skvelych filmu, napr. serie Podfukari ;-)
Podvudky v teto knize jsou oproti jinym spise podprumerne, ale coby oddychove cteni je to zabavne.

Kniha Do posledného haliera v seznamech