Dobří sousedé přehled
A.J. Banner
Shadow Cove je městečko, o kterém každý sní – má malebné uličky, bujné lesy a dobré sousedy. To si alespoň myslí Sarah, když se sem přistěhuje za svým čerstvým novomanželem doktorem Johnnym McDonaldem. Brzy však objeví spodní proud klamu. A pak ji jednoho říjnového večera, když je Johnny zrovna pryč, připraví náhlá tragédie o veškeré štěstí. Sarah s Johnnym, otřeseni a zdrceni zármutkem, se pokouší znovu vybudovat roztříštěný život. Když se Sarah probírá kousky zničeného domova, odhalí šokující tajemství, které ji přiměje pochybovat o všem, co dosud považovala za skutečné – o svých sousedech, přátelích a dokonce i o svém manželství. S každým dalším odhalením se Sarah musí znovu a znovu ptát sama sebe: Můžeme vůbec kdy opravdu poznát ty, které milujeme?... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2017 , Kniha ZlínOriginální název:
The Good Neighbor
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobří sousedé. Přihlašte se a napište ho.
Začátek příběhu mě hned vtáhl do děje - poutavě napsané... příběh nutí čtenáře číst dál a dál, jen kdyby nebyly místy ty nudné části, které mi občas kazily dojem z knihy.. konec byl hezky vyřešen.
Kniha Dobří sousedé v seznamech
Příběh je čtivý. Děj je smutný, ale vše se v dobré obrátí. Milé čtení. Doporučuji.